herplaatsing4everhome

 

Hetty Langen


Bestuurslid, huisbezoeker, gastgezin, natuurliefhebber en dierenvriend

Hoeveel kan je eigenlijk van (je) dieren houden?
Als kind heb ik veel tijd doorgebracht op de hobbyboerderij van mijn grootouders. Altijd buiten, altijd het gezelschap opzoekend van de honden en de andere dieren waaronder paarden, herten, bokjes, pluimvee, konijnen en postduiven.
En wat heb ik genoten van de kleine dwergpinscher, die als een kacheltje tegen me aan kwam liggen als het ’s-nachts zo ijskoud was.

Honden bleken mijn grote liefde te zijn en met elk van hen heb ik altijd een bezigheid gekozen die bij de hond paste. Op dit moment speur ik bijvoorbeeld met één van onze Beagles, wandelen we veel met de herder, doen we mee met de maandelijkse Beagle wandelingen, krijgt de jongste puppycursus en voor Vincent hebben we altijd een aangepast programma vanwege zijn handicap.

Een paar jaar geleden zijn Ingrid Commandeur en ik vrijwilliger geweest voor een andere stichting. Al snel bleek dat we een goede klik hadden.
Onze vooruitstrevende ideeën over het beter herplaatsen van de dieren werden uitgewerkt en uiteindelijk hebben we besloten samen het initiatief “ de Herplaatsing4everhome” te starten.

Ons team van vrijwilligers groeit en er zijn steeds meer momenten waarop we het verschil kunnen en mogen maken.
Wil je ook meedoen?