herplaatsing4everhome

ReferentiesReferenties

Vorige eigenaar van Monster & Co:

Ik heb de herplaatsingsprocedure heel fijn ervaren. Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuw huisje voor Monster & Co, maar het lukte mij niet alleen.

Ik kwam Herplaatsing 4EverHome tegen op facebook en dacht ik probeer het.

De aanmelding kwam in een wat lastige periode, namelijk de zomervakantie.

Dit vertelde Ingrid ook aan mij aan het begin, dit kon er voor zorgen dat het wat langer ging duren.

Ondanks dat vind ik het allemaal supersnel gegaan.

Ingrid heeft mij de hele tijd goed op de hoogte gehouden, ook wanneer er geen reacties kwamen, wat ik erg fijn vond.

Zo weet je zeker dat je niet vergeten wordt en ze er mee bezig zijn. Ik zou iedereen aanraden om bij jullie een dier te laten herplaatsen!

Monster & Co:

“Herplaatsing 4EverHome heeft uitstekend bemiddeld bij de adoptie van onze konijnen.
Heldere informatie vooraf, fijne koppeling met de huidige eigenaar en duidelijk informatie over het verloop en de voorwaarden van de adoptieprocedure, ook inzake de kosten.
Daarnaast is het heel fijn dat de medewerker zo betrokken was bij de dieren en ook naderhand bleef informeren hoe alles ging. Dit voelde heel warm.”

“Ik ben zeer blij dat er via 4EverHome een mooi en liefdevol nieuw thuis is gevonden.
Ik had geen betere plek voor ze kunnen wensen.
De medewerkers bij 4EverHome zoeken met zorg naar een passend nieuw thuis waarbij er rekening wordt gehouden met de wensen van de huidige eigenaar en dus ook met de behoeften van het dier.
Dank je wel voor de fijne bemiddeling, jullie betrokkenheid en empathie.”

We zijn heel blij dat de adoptie van Sayra nu definitief is.
Heel erg bedankt voor jullie goede bemiddeling, we zijn hier super tevreden over.
Hieronder nog een schattige gezellige foto van een paar daagjes terug.

“Voordat ik mijn kat adopteerde had ik niet eerder gehoord van de stichting Herplaatsing 4EverHome. De werkwijze en betrokkenheid is me goed bevallen. De mensen die mij hebben begeleid waren ontzettend vriendelijk, kundig en gingen zorgvuldig te werk. Ik vond het een fijn idee dat er met een ruime proeftijd wordt gewerkt, maar gelukkig kon mijn kat goed aarden in zijn nieuwe omgeving. Ik kan het zeker aanbevelen om via deze organisatie een huisdier te adopteren.”

Teun
Het was een moeilijk keus om Teun te laten herplaatsen. Heel erg tegen mij gevoel in. Toen ik uiteindelijk de knoop door hebt gehakt om het te doen, had ik heel duidelijk voor ogen wat voor baasje voor Teun goed zou zijn en waar ik me ook prettig bij zou voelen. Wat een fijn, intensief en zorgvuldig traject was dit met Herplaatsing 4EverHome. Alle begrip en alle tijd werd er genomen, Heel snel hebben we een nieuw huis gevonden voor Teun. Precies wat ik zocht voor Teun. Teun is nu een maand weg. We hebben veel contact met elkaar en Teun heeft het echt heel er goed. Hij krijgt alle aandacht en liefde die hij verdient. Een gouden mandje.

Hoe gaat het met Lulu ?

“Inmiddels is lieve Lulu helemaal gewend en wij aan hem. Alsof het nooit anders is geweest. Na wat oefensessies terwijl ik in de buurt bleef, kan Lulu zijn liefde voor buiten stillen wanneer hij maar wil via het kattenluik. Behalve in de nacht dat vind ik vooralsnog geen fijn idee. Zeker niet omdat er hier nu al veel vuurwerk afgestoken wordt.

Lulu heeft zijn eerste prooien vol trots luid prrrt prrrt prrrt-end mee naar binnen gebracht: regenwormen!!

We hebben zo onze routines gevonden: ’s ochtends en als ik terug kom van werk. Als mijn wekker gaat, laat Lulu zich vrijwel direct horen met een vriendelijk uitnodigende miauw miauw. Wanneer ik beneden ben gekomen, lopen we samen naar de kast waar zijn eten staat, Lulu rent vervolgens naar zijn bakje en wacht geduldig tot ik die pak en vul met brokjes. Als ik ga ontbijten, komt hij er gezellig bij zitten en verdwijnt door het kattenluik als ik mijn tanden ga poetsen. En hij is altijd weer binnen als ik mijn tas, jas en autosleutels pak. Op vrije dagen hobbelt hij afwisselend om me heen en buiten en vindt hij het super fijn als ik op de bank ga zitten. Dan komt hij naast me of in de buurt zitten en haalt geregeld een aaitje door een kopje te geven of prrrt langs te lopen. Wij hebben onze ‘match’ gevonden.

Enorm bedankt Ingrid en Ceciel voor jullie betrokken en deskundige belangstelling en tips.”

Een fijn en warm bericht over Beagle Luuk (nu Loeka) ontvangen:

Onze lieve Loeka; alweer een seizoen, drie maanden, twaalf weken bij ons. ‘t Lijkt eigenlijk al veel langer. Leuk om even terug te blikken op de afgelopen tijd.

Loeka is nu anderhalf jaar. Hij had een slechte start in België, maar werd met zeven maanden opgevangen door een fantastisch Nederlands stel. Het viel hen op dat Loeka niet zindelijk was, geen commando’s kende en veel dingen spannend vond. Hij ontving alle geduld en liefde die hij – na zijn slechte start – nodig had en knapte enorm op. Helaas was er geen goede match tussen Loeka en één van de andere al aanwezige beagles. Na tevergeefse pogingen om dit op te lossen bleek een nieuwe herplaatsing noodzakelijk.

Mijn man en ik dachten sinds afgelopen zomer serieus na over een (adoptie)hond. Dit leek ons al lange tijd leuk en we hadden er – in tegenstelling tot voorgaande jaren – nu ook ruimte voor. We wilden liefst een beagle en vonden de facebook pagina van Herplaatsing 4EverHome waar Loeka werd voorgesteld.

Zijn verhaal en prachtige verschijning maakten ons enthousiast over de gedachte hem te adopteren. Er werd echter gezocht naar een baasje met ervaring,… dat hadden wij niet. Überhaupt zijn mijn man en ik niet opgegroeid met honden in huis. We gingen de adoptieprocedure in met ons eerlijke verhaal; “We hebben geen ervaring, maar doen nooit dingen half en hebben veel tijd, liefde, aandacht en geduld te bieden.” Lang verhaal kort; tegen onze verwachtingen in bleken we wel de beste match te zijn.

Er volgde een fijn, warm huisbezoek van Astrid (medewerkster bij Herplaatsing 4EverHome). Zij gaf nog meer informatie over Loeka, beantwoordde onze vragen en checkte of we goed wisten waar we aan wilden beginnen. Er volgde een bezoek van Loeka met zijn toenmalige eigenaren. Het klikte van alle kanten en alle betrokken partijen hadden er vertrouwen in. Zodoende woont Loeka sinds half augustus bij ons in huis.

Wat genieten we van hem. Loeka is een enorme knuffelhond en altijd dolenthousiast als een van de gezinsleden weer thuiskomt. We merkten – zeker ook aan het begin – zijn angst voor sommige mensen en plekken, maar hij wordt steeds meer ontspannen. Loeka heeft diverse vriendjes gemaakt op het losloopveld vlak bij ons huis. Hij geniet daar volop van rennen en ravotten met andere honden. “Wat een blije lieve hond” hoor ik mensen vaak zeggen. Nou, dat is hij. Na een paar privé trainingen bij een hondencoach, starten we volgende week aan een 10-weken durende groepstraining. Zo halen we alles uit onze relatie met Loeka wat erin zit!

Van mijn kant een dikke duim omhoog voor Herplaatsing 4EverHome. Jullie gaven ons bergen vertrouwen, hulp en informatie. En ook nu nog staan jullie langs de zijlijn paraat voor hulp bij o.a. Loeka’s angst voor autorijden en het zoeken naar het juiste voedsel voor hem. We staan versteld van jullie toewijding aan de juiste match tussen hond en baas. Dank daarvoor!

“Even een fotootje van Adriaan en Abby en om nogmaals onze waardering te uiten! Mijn vriend en ik zijn elke dag zo blij met deze fantastische beestjes. “

“Ik gun het niemand om ooit de moeilijke beslissing te moeten maken een huisdier af te staan. Maar mocht iemand toch in deze situatie terechtkomen, wat altijd kan gebeuren… dan gun ik deze persoon de fijne manier van werken van Herplaatsing4EverHome. Ik me gedurende de gehele procedure gesteund en begeleid gevoeld.”

“Allereerst vond ik het erg prettig om een intake gesprek te hebben, waarin ik duidelijkheid kreeg over wat de procedure inhield, maar ook om al mijn vragen te kunnen stellen. Dit gesprek is me erg bevallen, omdat geen vraag te gek was en ik me enorm begrepen voelde. In het maken van deze keuze vond ik het enorm belangrijk me veilig en niet beoordeeld te voelen, en dat gevoel heeft Ingrid me zeker gegeven. Dat schepte veel vertrouwen en wederzijds respect.”

“In elke stap van de procedure ben ik meegenomen en/of op de hoogte gebracht. Allereerst de vragenlijsten die ik diende in te vullen over Sem, het controleren van het verhaaltje over Sem dat gepubliceerd zou worden (waar ik nog op-of aanmerkingen op mocht geven vóór publicatie), het gezamenlijk kiezen van goede foto’s van Sem, het bespreken van de aanvraagformulieren van de mensen die geïnteresseerd waren in Sem. De ontmoeting met het gezin die ik het meest geschikt vond. Elke stap was goed geregeld, helder, en met een fijn gevoel omdat Herplaatsing4EverHome contact bleef onderhouden en me daarmee het gevoel gaf me te steunen.”

‘Ik had geen betere partij kunnen kiezen voor het herplaatsen van Sem. En ik ben nog elke dag dankbaar dat Sem zo goed terecht is gekomen.”

Je kat ter adoptie afstaan is niet zomaar iets wat je doet.
Maar wanneer een kat in huis niet op zijn gemak is, bang wordt en dat tot uiting komt in medische klachten is dat wat je absoluut niet wilt als huisdierenliefhebber.
Na van alles geprobeerd te hebben, wisten wij eigenlijk niet meer wat wij er mee aan moesten.
Naar een asiel brengen was voor ons geen optie, omdat we dan niet wisten waar hij terecht zou komen en deze ervaring voor onze kat meer uit zijn doen zou brengen.
Toen kwam deze stichting via de dierenarts op ons pad.
Eenmaal in contact met de medewerkers kwamen wij in een warm bad terecht.
Er werd goed gekeken naar wat voor type kat het is en zeker ook wat hij nodig heeft bij nieuwe baasjes.
Heel eerlijk en oprecht en zonder grote beloftes maar wel met hoop en vertrouwen.
Dit heeft er toe geleid dat er nieuwe baasjes gevonden zijn voor onze kat die ontzettend van hem genieten en waar hij een heel goed nieuw thuis heeft zonder angst en stress en de kat mag zijn wie hij is.
Een prachtig mooi resultaat helemaal te danken aan deze mooie stichting.
Wij zijn ze erg dankbaar!

Miranda en Jarno

“Fijn, warm, intensief contact met Ingrid heeft geleid tot een succesvolle match.

Onder de indruk – zelfs met Corona en tijdens kerst.

Dankjewel, Ingrid.. Indrukwekkend!”

Een mooi en eerlijk verhaal van Esther & Mark.
Belangrijk om even helemaal te lezen.
Fijn dat wij dit goed hebben kunnen begeleiden en zie wat een fantastisch koppel Soof & Pip
 
Eigenlijk hadden we katten, tenminste dat wil zeggen, Esther had er al drie toen wij samen kwamen. Drie werden er helaas al snel twee. Twee die een paar keer met ons samen mee verhuisde. Een lieve driekleur en een overjarige spierwitte kitten.
 
Via een nieuwbouwwijk met postzegeltuin weer naar een landelijker plek met heerlijke tuin. Al een paar jaar droomden we van een hondje. Zo eentje van de Dentastix-reclame, een Beagle dus. Niet te groot, niet te klein, sociaal en ach dat ondeugende, dat is toch juist leuk.
 
In 2018 kwam het er eindelijk van. Pup Soof kwam bij ons wonen. Heerlijk om zo’n mini-hondje op te zien groeien. Eerlijk is eerlijk, soms ook wel hoofdbrekens, maar alleen een lieve blik of juist stoere blaf doet je hart weer smelten. En samen met de katten, dat ging prima… De driekleur ging boven wonen en is bijna nooit meer beneden geweest, de witte probeerde het nog wel eens stoer, maar ja, die kleine Beagle vond blaffend achter haar aan rennen veel leuker dan stilstaan en kopjes krijgen.
De oude driekleur werd echt oud, dus na twee was er nog maar één. Helaas werd dit jaar de witte onverwacht erg ziek en bleef Beagle Soof alleen over.
 
Tja, we hadden het er al heel vaak over gehad; een tweede Beagle zou wel erg leuk zijn. We wilden de katten niet nog meer stress bezorgen, dus hadden we dat uitgesteld. Maar nu was de weg wel vrij. Het leek ook wel of Soof wat miste. Was die blik nou echt omdat ze eten wilde? Of was het toch omdat ze zich verveelde… Nou is eten wel de hobby van Beagles, dus dat was natuurlijk het gemakkelijkste antwoord op de quizvraag. Soof is wel een dametje wat graag uitgedaagd wordt, dus het zou dan toch een maatje missen kunnen zijn.
 
En wat zou dan passen. Een andere pup? Soof zou het geweldig vinden, die is super met jonge honden. Maar hoe doe je dat dan? Met name uitlaten; Soof van ondertussen bijna 2 jaar moet wel een paar keer per dag even flink energie kwijt.
Een herplaatser zou ideaal zijn, maar, zomaar een hond van marktplaats? Daar waren we al snel over uit; liever niet, dat zouden we zelf ook nooit doen.
 
Gelukkig weten Google en Facebook alles van je, dus ook als je een keer naar Beagle zoekt, komt stichting Herplaatsing 4EverHome voorbij.
Van alleen al het gedachtengoed van deze stichting werden we direct enthousiast. Na onze inschrijving kwam al redelijk snel Pip te voorschijn op de pagina van de stichting. Pip werd op dat moment opgevangen bij een gastgezin van de stichting. Na blijk van onze interesse kwam vanuit de stichting Ingrid bij ons thuis kijken of we eventueel geschikt zouden zijn voor Pip. De klik was goed en gelukkig mochten we bij het gastgezin langskomen! Samen met Soof maakten we kennis met Pip.
 
Pip was wel even anders dan Soof; Beagles kunnen nogal eigenwijs zijn, wij zeggen liever temperamentvol, een omschrijving die beter bij Soof past. Pip was een soort van temperamentvol-XL, een schat van een Beagle, direct heel sociaal naar ons en naar Soof toe, maar ook één bonk energie. Maar wat een lieverd, we waren gelijk verkocht.
Het aftellen begon, Pip bleef nog even in het gastgezin en na 2 weken kwam Ingrid haar bij ons brengen. Soof vond de eerste ontmoeting geweldig.
 
Maar Soof was nog nooit een ander hondje gewend in haar domein. Pip bleef die avond en dat was toch wel even slikken voor Soof. In de vier weken die volgde hebben we heel wat contact gehad met Ingrid. Soof accepteerde Pip in de eerste instantie niet zoals we gehoopt hadden. Wat is het dan fijn dat je dan iemand hebt waarop je kan terugvallen met al je vragen.
 
Gelukkig keerde het opeens, Pip werd rustiger en Soof haar frustratie verdween. Na een aantal weken kwam Ingrid weer langs. Dat doet de stichting altijd, om te kijken hoe het er voor staat. Onze zorgen of Soof wel bij zou draaien had er bijna voor gestaan dat we Pip niet konden houden. Het contact wat we steeds met Ingrid hadden, de adviezen en vooral de geruststelling heeft er ook zeker voor gezorgd dat Pip gelukkig bleef.
Zonder dit klankbord hadden we er waarschijnlijk heel anders voor gestaan, zeker waardevol dat Herplaatsing 4EverHome zo in contact blijft om de herplaatser echt een blijvende plaats te kunnen geven.
 
Pip is nu 4 maanden bij ons en doet het zo enorm goed; ze heeft haar plaats helemaal gevonden en heeft al precies door hoe onze structuur werkt, ook het boevige uitproberen hierin heeft ze goed in de gaten. Soof en Pip kunnen nu niet meer zonder elkaar. Even te lang uit het oog en ze zoeken elkaar op.
We zijn heel blij dat de stichting Herplaatsing 4EverHome en Pip op ons pad zijn gekomen.
 
Esther en Mark

Een fijne samenwerking met VCHN dierenartsenpraktijk
Met vestigingen in Middenmeer, Hippolytushoef, Anna Paulowna, Medemblik en Wervershoof.

Annemiek, paraveterinair VCHN schrijft het volgende:
“Op de praktijk krijgen wij regelmatig de vraag wat te doen met Minoes of met Brutus als de eigenaar weg valt.
Het gaat dan vaak om honden en katten die in prima gezondheid zijn, maar al op leeftijd.
Soms kunnen ze bij familieleden geplaatst worden. Maar ook vaak niet. Het is dan vaak toch een hele drempel om zo’n dier naar het asiel te brengen.

We kregen in november 2018 een hele lieve poezendame op leeftijd, waar de eigenaar van was overleden.
Het verzoek van de familie voor euthanasie, aangezien ze nergens geplaatst kon worden en al op leeftijd was.
Met tranen in hun ogen vertelden ze het verhaal van Poekie.

Met Ingrid Commandeur had ik al eens overlegd over het herplaatsen van dieren.
Dus nu ook voor dit dametje contact gezocht.
Ingrid bleek samen met Hetty Langen een stichting opgericht te hebben voor het herplaatsen van huisdieren, eventueel via een pleeggezin.
Dit is voor de meeste mensen een veel prettiger idee.
Het dier wordt na een intakegesprek, in een pleeggezin geplaatst en van daaruit naar zijn nieuwe eigenaar.
Ook voor Poekie is toen een heel lief nieuw mandje gevonden.

Inmiddels maken wij dankbaar gebruik van de stichting en verwijzen we ook vaak naar de stichting als mensen vragen wat te doen als de eigenaar (om wat voor reden dan ook) wegvalt.
Herplaatsing 4EverHome is een prachtige stichting met een bijzonder groot hart voor de dieren!
Wij zijn als dierenartspraktijk heel blij dat deze stichting er is! “

vchn- partner herplaatsing4everhome

Hoera, een meisje erbij!

Nadat het al een hele poos bij ons gesudderd heeft, schrijf ik me in als hondzoekende op internet met het wensenlijstje wat bij ons past.

Bij mijn man en mij, onze laboratorium Beagle van zeven en kruising Yorkshire/Chihuahua van tien jaar.

En daar popt de foto en het profiel van Kira op, een kruising Beagle/Spaniel.

Volgens ons matchen we prima met elkaar!

En zeker mijn hart als ervaren “Beagle moeder” van tweedehands (kruising) Beagles gaat sneller kloppen.

 

Wij geven onze belangstelling door aan Herplaatsing4EverHome onder wier hoede Kira op dat moment is en krijgen te maken met een zeer zorgvuldig samengestelde vragenlijst om te kijken of we geschikt zijn om Kira een for ever home te bieden na al twee verschillende gezinnen waar ze in haar jonge leventje geweest is. Daarna nog een heel plezierig huisbezoek en telefonisch contact en we kunnen Kira, die bij ons Kiet heet, ophalen.

 

We matchen inderdaad, Kiet en wij. Ze hoort er helemaal bij vanaf het begin, die lieve kleine ondeugende stuiterbal, pienter ook.

Ze is helemaal opgenomen in de roedel en we zijn heel blij met haar!

 

Met dank voor de goede zorgen, de zorgzaamheid en zorgvuldigheid en nazorg door Ingrid en Els van Herplaatsing4EverHome die we bij de adoptie van Kiet hebben ondervonden.

Prince en Nikki

Heel erg bedankt voor jullie hulp.

Ik ben zo blij met de herplaatsing van Prince en Nikki.

Ik ben vaak in contact met de nieuw baasjes en ontvang dagelijks foto’s en filmpjes waar ik zeker blij van wordt.

Ook ben ik echt dankbaar voor jullie inzet.
Ik heb nog wel heel veel verdriet dat mijn katten kindjes weg zijn en krijg ik meteen tranen in mijn ogen als ik aan ze moet denken of ook gewoon terwijl ik dit bericht schrijf maar ik weet diep in mijn hart dat ik de juiste beslissing heb genomen.

Nogmaals Astrid en team, from the bottom of my heart, bedankt voor jullie hulp. <3

Cheryll

Bikkel

Na een moeilijke beslissing om onze hond Bikkel te laten herplaatsen, kwamen we in contact met de stichting .
We kenden de stichting niet, maar zijn nu zo dankbaar dat we in contact zijn gekomen met de deze betrokken vrijwilligers.

Eerst kregen wij een huisbezoek en werden alle vragen doorgenomen, er werd uitgebreid de tijd genomen.
Nadat de plaatsingsprocedure was gestart werd er in overleg met ons een super duidelijk en goed verhaal gemaakt over Bikkel.

Na vele aanmeldingen werd er goed gekeken wie er wel en niet geschikt was.
Nadat de juiste persoon was gevonden, kreeg ook diegene een huisbezoek en werd hun mening gedeeld met ons.

Stichting Herplaatsing 4EverHome, helpt en begeleid van het begin tot het einde en zelfs nog na de herplaatsing.
De stichting zet zich zo in voor zowel nieuwe baas als de oude baas.

Hoe verdrietig het ook is, dankzij Herplaatsing 4EverHome heeft Bikkel het gouden mandje die hij verdiend.
Persoonlijk contact en begeleiding staat bij de stichting op nummer 1.

Bedankt
Denise

Na het bekijken van de honden op Herplaatsing 4EverHome hebben wij contact gezocht.

Dit omdat ons oog was gevallen op een hond waar wij al een poosje op zoek naar waren.

Onze mail werd nog dezelfde dag beantwoord.

Na het invullen van het vragenformulier en diverse vragen van onze kant die keurig werden beantwoord kregen wij een huisbezoek.

Er volgde een positief oordeel van de dame die ons kwam bezoeken en de adoptieovereenkomst werd getekend en wij mochten onze nieuwe huisgenoot opnemen in de roedel.

Nu 11 weken verder genieten wij elke dag van haar, ze voelt zich echt thuis en hopen dat we samen nog vele jaren lol mogen maken.

De stichting en wij onderhouden nog wekelijks contact, deze mensen zetten zich voor 200% in voor het welzijn van het dier.

De plaatsing werd zorgvuldig gedaan, alle respect voor iedereen van de stichting.

Familie Oosterdijk

Stitch

Na mijn verhuizing was mijn lieve poes Stitch niet meer op haar plekje.
Ondanks dat ze gek op mij is en graag bij mij zat, werd ze zichtbaar ongelukkig en liep zij steeds weg.
Na 5 jaar proberen het Stitch naar haar zin te maken, heb ik de knoop doorgehakt; er moest iets gebeuren.
Eerst een gezondheid check-up bij de dierenarts, 10 jaar en kerngezond…
Dat was fijn nieuws maar wat moest ik nu?
Ik ging in overleg met mijn dierenarts over opties, zoals het asiel maar daar had ik eigenlijk geen fijn gevoel bij en toen kwam zij met DE oplossing: Herplaatsing 4EverHome.
Ik had er nog nooit van gehoord maar na even rondkijken op de website wist ik zeker dat dit de oplossing was en nam contact op met Ingrid.
Er volgden uitgebreide mails, veel vragen en medeleven. Astrid kwam bij mij op huisbezoek, een fijn gesprek. We hebben samen alles nog eens doorgenomen en er was uitgebreid de tijd voor Stitch.
Het voelde zo vertrouwd allemaal..
Al snel was er een mevrouw geïnteresseerd, Ingrid en Astrid gingen bij haar op huisbezoek.
Daarna werd ik telefonisch op de hoogte gebracht en overlegden wij of het een goede match zou zijn.
Mijn gevoel zei, met heel veel pijn in m’n hart, ja.
Inmiddels is Stitch ruim 4 weken bij haar nieuwe vrouwtje en het gaat boven verwachting goed!
Ze is al aardig aan het wennen en ligt ‘s avonds lekker op haar kleedje, bij haar nieuwe vrouwtje!
Ik vond het onwijs moeilijk om afscheid te nemen en sowieso om deze beslissing te maken maar de manier waarop dit gegaan is….. ik heb er geen woorden voor.
Ik vind dit zo’n onwijs mooie stichting.
Soms gebeurt er iets waardoor je afstand moet doen van je huisdier, hoe mooi is het dan als het op deze manier gaat?
Het voortraject, de herplaatsing en de nazorg, alles is zo fijn en gemoedelijk verlopen.
Medeleven en passie komen op een heel bijzondere manier samen bij deze stichting!

Onwijs bedankt,
Liefs Kelly

.

Herplaatsing 4EverHome is een project van Stichting Realisatie Dierenwelzijn Projecten (SRDP)
De Heijbloem 34, 5673 PJ Nuenen
KvK 68033524
BTW 857273796B01
NL67 ABNA 0580 662500

Herplaatsing4EverHome
Boefje Herplaatsing4everhome
Herplaatsing 4everhome
Lexi herplaatsing3everhome
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial