herplaatsing4everhome


Honden

Ben je op zoek naar een hond? Hier vind je alle honden die ter adoptie staan en een nieuw baasje zoeken. 

Goed om te weten: Wij herplaatsen bijna alle honden en hebben zelfs een specialisatie voor Beagels. De honden die wij niet herplaatsen zijn buitenlandse honden en hoogrisico honden. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op via info@herplaatsing4everhome.nl

Scroll snel door naar onze beschikbare honden en wie weet ben jij binnenkort het nieuwe baasje! 

Zoekprofiel:
Naam: Djane
Ras: Franse Bulldog
Geslacht: teef, niet gesteriliseerd
Geboren: 26-09-2021
Kan met honden: ja, mits niet dominant
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja

Voor deze vriendelijke en enthousiaste Franse Bulldog zijn we op zoek naar een plek waar ze alle liefde en aandacht krijgt.

Djane is een echte Franse Bulldog, ze is een lieve knuffelkont die graag in de buurt is van haar baasjes en goed reageert op kleine kinderen. Bezoek wordt kwispelend en vol enthousiasme ontvangen en met andere honden speelt ze graag. Buiten is Djane enthousiast en kan ze haar energie eruit rennen en spelen. Ze is gewend om zowel aan de riem als los te lopen. Zo nu en dan gaat ze met de auto mee naar het bos. 

Djane luistert over het algemeen goed, maar door haar koppige Franse Bulldog-karakter kan ze wel eens even vergeten om te luisteren. Ze kan uit enthousiasme aan de riem trekken of, als ze losloopt, op andere honden aflopen om ze te begroeten en even te spelen. Wilde dieren en katten jaagt ze graag achteraan en dan moeten haar baasjes een aantal keer roepen voor ze weer terugkomt. 

LEES VERDER

Aanhankelijk, speels en ondanks zijn 9 jaar nog energiek: Balou zoekt een nieuwe baas!

Ras: Kruising Zwitserse Herder / Amerikaanse Bull
Geslacht: reu, intact
Geboren: 12-12-2014
Kan met honden: ja, maar lees het verhaal!
Kan met katten: ja
Kan met kinderen: ja, hij speelt graag met kinderen

Balou is sinds hij 1,5 jaar oud is bij zijn huidige eigenaar, komt uit het asiel en er is over zijn verleden en start niet veel bekend. Wat duidelijk is dat het socialiseren, wat zo belangrijk is in het eerste jaar, niet goed is gegaan, de huidige eigenaar heeft het goed opgepakt en heeft hard met Balou gewerkt. Het is nu een aanhankelijke herder met alle herder eigenschappen, energiek, maar ook een tikkeltje zenuwachtig en wat angstig op sommige momenten. Gek op de bal, stokken en rondrennen. Om vervolgens naast je op de bank neer te ploffen.

LEES VERDER

Lief, aanhalig, speels ,sportief en enthousiast: grappige Samba zoekt een fijn thuis

Naam: Samba
Ras : Podenco kruising
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Geboren: 19-11-2020
Kan met andere honden: ja
Kan met kleine kinderen (< 5 jr): nee, daarvoor is ze te enthousiast
Kan met katten: niet bekend

Samba is een erg lieve ,enthousiaste en intelligente dame. Geboren in Portugal woont zij vanaf de leeftijd van 4 maanden in een Nederlands gezin

Samba heeft veel beweging nodig en wil ook heel graag spelen.De huidige eigenaren kunnen haar dit vanwege gezondheidsproblemen niet meer voldoende geven. Zó ontzettend jammer, want Samba is een fantastische hond om lange wandelingen mee te maken.
In het begin trekt ze nog wel aan de lijn, maar dat is goed te corrigeren. In het buitengebied loopt ze ook los en luistert ze prima.

LEES VERDER

Bae, lief en aanhankelijk, speels en waaks, tikje onzeker …. Bae zoekt een nieuw thuis

Naam: Bae
Ras: Boerenfox
Geslacht: teefje, gecastreerd
Geboren: 26-06-2015
Kan met honden: ja
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: nee

Bae woont sinds ze negen weken oud was bij haar baasje. Helaas is de gezondheid van de eigenaar achteruit gegaan en lukt het niet meer om op een goede manier voor Bae te zorgen. Daarom heeft zij het verdrietige besluit moeten nemen om een nieuw thuis voor Bae te zoeken.

Bae is graag in de buurt van het vrouwtje en vindt het heerlijk om gezellig samen op de bank te zitten. ’s Ochtends heeft ze weinig haast, blijft lekker in haar mandje liggen slapen, het liefst tot ze zelf zin heeft om op te staan. Ze vindt het leuk om naar buiten te kijken, maar blaft wel naar honden die voorbijkomen. Ook speelt ze graag; balletjes zijn haar favoriet, maar ze houdt ook van zoek- en snuffelspelletjes.

LEES VERDER

Eigenwijs, lief, aanhankelijk en lekker energiek: Dexter zoekt een nieuw thuis.

Ras: Beagle
Geslacht: reu, gecastreerd
Geboren: 30-08-2020
Kan met honden: ja
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja, liefst wat ouder

Dexter is een mooie , lieve knuffelbeer die op zoek is naar een nieuw thuis waar hij veel aandacht en begeleiding krijgt.

Na de verhuizing is Dexter vaker onrustig. Dexter kan, in aanwezigheid van de andere hond, goed alleen zijn. Hij verblijft dan in de Bench. Maar doordat de baasjes langer van huis zijn kan hij zijn energie niet kwijt. Erg jammer voor hem, want Dexter knuffelt graag en komt het liefst op schoot zitten. Hij geniet van gezelschap en aandacht.

Wanneer Dexter wél de vrijheid krijgt dwingt hij de aandacht als het ware af. Bezoekers worden vrolijk begroet en hartelijk omarmt. In zijn enthousiasme vergeet hij dat hij met 28 kg best stevig en sterk is.

LEES VERDER

Manni kijkt nog steeds uit naar een for ever home…..

Ras: Segugio Italiano, een Italiaanse brak
Geslacht: reu, gecastreerd
Geboren: 23 maart 2014
Kan met honden: ja
Kan met katten: ja
Kan met kinderen: ja, is daar heel lief voor

Manni is geboren in Italië en kwam via Duitsland naar Nederland om zich te voegen bij een heel lieve baas, met wie hij – en zijn maatje Dribbel – een mannenhuishouding voerde op de Veluwe. Ze waren blij met elkaar, hielden van elkaar. Totdat zijn maatje herplaatst werd en zijn baasje overleed. Leg dat maar eens uit aan een hond…… en zeker zo’n fijngevoelige hond als Manni.

Een Segugio is een heel oud ras. Het ras was een beetje in de vergetelheid geraakt en kwam niet zoveel meer voor. Daardoor is het een heel gezond ras gebleven. Doorfokken kwam niet voor.
Manni is weliswaar 10 jaar oud, maar toch heel gezond. Hij is “bij” met zijn vaccinaties en zijn gebit is net schoongemaakt. Klaar voor de toekomst dus.

LEES VERDER

Grappig, lief, speels, bijzonder en aanhankelijk… Smoedie zoekt een nieuw thuis

Ras: Boomer
Geslacht: teef, niet gesteriliseerd
Geboren: 08-05-2014
Kan met honden: wisselend, zie tekst
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja, liefst wat ouder

Smoedie is een echte “ feel good” hond. Als je haar ontmoet word je vrolijk. Ze is enthousiast, komt direct een knuffel halen, rent rondjes van puur plezier.. een hondje dat héél veel kan betekenen voor de nieuwe eigenaar.

Wat had Smoedie het goed bij haar baasje. Daar kreeg ze alle aandacht en liefde die ze zich maar kon wensen. Baasje werd ziek en abrupt moest Smoedie wennen aan een nieuwe omgeving. En hoewel ze daar ook zeker met liefde wordt opgevangen, is Smoedie niet op haar plek.

LEES VERDER

Herplaatsing 4EverHome is een project van Stichting Realisatie Dierenwelzijn Projecten (SRDP)
De Heijbloem 34, 5673 PJ Nuenen
KvK 68033524
BTW 857273796B01
NL67 ABNA 0580 662500

Herplaatsing4EverHome
Boefje Herplaatsing4everhome
Herplaatsing 4everhome
Lexi herplaatsing3everhome
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial