herplaatsing4everhome

Lieve en aanhankelijke Charlie zoekt een 4ever home

Naam: Charlie
Ras: Beagle
Geslacht: reu
Geboren: 03-07-2019
Kan bij andere honden: ja
Kan bij katten: nee
Kan bij oudere kinderen. Met jongere kinderen is hij niet bekend.

Dit is Charlie, een intens lieve, altijd blije en aanhankelijke lemon- kleurige beagle.

Charlie is een rustige beagle. Als je bij hem op bezoek gaat wacht hij, zonder blaffen, keurig totdat je binnen bent, snuffelt nieuwsgierig even en dan is het alweer klaar. Hij geniet van alle aandacht van iedereen. Charlie is een graag geziene gast op de opvang en speelt lekker met andere honden of ligt in de wei te zonnen. En als het alweer een tijdje geleden is dat hij een knuffeltje heeft gekregen gaat hij het gewoon halen.

Charlie geniet het meest als er iemand thuis is. Dan ligt hij lekker op de leuning van de bank naar buiten te kijken, of ligt naast je op de bank met een pootje op jouw schoot. Ook geniet hij van het buiten zijn in de omheinde tuin, lekker spelen of bakken in de zon. Charlie is altijd blij.
Blaffen doet Charlie binnenshuis bijna niet maar buitenshuis is hij een echte beagle. Zodra hij een andere hond in het vizier krijgt begint hij net zo lang te blaffen en te trekken aan de lijn totdat er kennis is gemaakt. Eenmaal kennis gemaakt wordt Charlie weer zijn rustige zelf en gaat de neus op de grond voor het volgende avontuur. Want Charlie is een echte beagle. Een kat ruikt hij al van ver en staand op zijn achterpootjes probeert hij uit te vinden waar de kat is. Charlie is absoluut geen vriendjes met katten en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten.
Charlie gaat graag mee in de auto en wacht keurig op de voorstoel totdat je er weer bent. Tijdens de autorit kijkt hij eerst nieuwsgierig om zich heen om vervolgens heerlijk te gaan slapen. Slapen is trouwens een favoriete bezigheid van Charlie.
Alleen thuisblijven dat vindt Charlie maar niets. Dit uit zich in paniek, piepen en huilen. Voor Charlie is het daarom van belang dat hij plekje krijgt waar hij niet alleen hoeft te zijn. Met een baas die veelal thuis is en, mogelijk in de toekomst, het alleen zijn op kan bouwen.

Wat wij zoeken voor Charlie:
• Een plekje waar hij niet alleen hoeft te zijn
• Een 4ever home waar Charlie zijn hele leventje kan blijven
• Met een grote, dicht omheinde tuin
• Misschien wel een hondenmaatje?

Charlie woont nu nog in Zuid-Oost Drenthe en wordt alleen in Nederland herplaatst.
Denkt u dat u Charlie een 4ever Home kunt bieden?
Stuur dan een reactie naar hetty@herplaatsing4everhome.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial