herplaatsing4everhome

Eigenwijs, lief, aanhankelijk en lekker energiek: Dexter zoekt een nieuw thuis.

Ras: Beagle
Geslacht: reu, gecastreerd
Geboren: 30-08-2020
Kan met honden: ja
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja, liefst wat ouder

Dexter is een mooie , lieve knuffelbeer die op zoek is naar een nieuw thuis waar hij veel aandacht en begeleiding krijgt.

Na de verhuizing is Dexter vaker onrustig. Dexter kan, in aanwezigheid van de andere hond, goed alleen zijn. Hij verblijft dan in de Bench. Maar doordat de baasjes langer van huis zijn kan hij zijn energie niet kwijt. Erg jammer voor hem, want Dexter knuffelt graag en komt het liefst op schoot zitten. Hij geniet van gezelschap en aandacht.

Wanneer Dexter wél de vrijheid krijgt dwingt hij de aandacht als het ware af. Bezoekers worden vrolijk begroet en hartelijk omarmt. In zijn enthousiasme vergeet hij dat hij met 28 kg best stevig en sterk is.

Dexter maakt graag een lange wandeling. Komt hij andere honden tegen dan is hij altijd wel voor een stoeipartijtje te vinden. Dexter kan zoals veel Beagles niet loslopen want dan gaat hij zijn neus achterna.

Dexter is een levensgenieter en is een echte snoepkont. Hij is gek op zijn botjes en geeft die niet zomaar af. Daar moet wel op ingespeeld worden door hem af te leiden of door het bot te ruilen voor iets lekkers. Er zijn overigens geen bijtincidenten geweest.

Ook een puntje van aandacht is het trekken aan de lijn. Maar Dexter is zeker goed te trainen.

Wat zoeken wij voor Dexter?
• Een thuis waar hij er helemaal bij hoort en weinig alleen hoeft te zijn .
• Mensen die bekend zijn met de karaktereigenschappen van de Beagle en deze waarderen.
• Een sportieve Beagle liefhebber die op zoek is naar een energieke hond waarmee hij/zij kan wandelen, trainen , outdoor activiteiten kan ondernemen etc.
• Een omheinde tuin vindt Dexter erg fijn.
• Een gezin waar al een stabiele hond aanwezig is.

Dexter woont in Hapert en wordt alleen in Nederland herplaatst.
Denkt u een goede match met Dexter te zijn? Stuur dan een mail naar hetty@herplaatsing4everhome.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial