herplaatsing4everhome

Milo is mijn naam en ik ben een hele stoere, zelfverzekerde Beagle die een nieuw baasje zoekt.

Ras : Beagle
Geslacht: Reu, chemisch gecastreerd
Geboren: 06-01-2022
Kan met andere honden: Ja
Kan met kleine kinderen (< 5 jr): Nee, zie tekst
Kan met katten: nee

Hallo allemaal.

Mijn huidige baas heeft heel veel tijd en energie aan mij besteed en dat heeft hij echt heel goed gedaan! Dit ben ik:

“Milo is een vriendelijke, enthousiaste hond en een typische Beagle. Hij is heel zelfverzekerd en loopt overal naar binnen alsof hij er al jaren komt, ook bij de dierenarts. Hij houdt van snuffelen en gaat graag z’n neus achterna. Hierdoor durven wij het niet aan om los met hem te lopen.

Voor beloningsbrokjes doet hij bijna alles en hij is gewend om dan trucjes te trainen ( commando’s zit, lig, draai, pootjes, high five, wachten/vrij in de Bench, wachten/vrij voor de tuinpoort, wachten tot wij voerbak plaatsen, laag, en nog veel meer trucjes). Hij houdt van samen spelen maar je moet wel tegen een stootje kunnen.

Milo kan zelf moeilijk zijn rust vinden en slaapt daarom in de Bench. Buiten de Bench doet hij hazenslaapjes en kan daarna overprikkeld zijn. Als de temperaturen wat toenemen is hij wel rustig en zoekt hij de hele dag plekjes om te slapen. Hij is dol op de zon en warmte en bij de eerste zonnestralen wil hij graag zonnebaden. Milo is niet zo’n knuffelaar (hij denkt dan: we gaan spelen), liefst zit hij naast je zodat je hem continu kan aaien.

Als hij zich verveelt kan hij wat gaan knabbelen aan de kast, maar dat is een duidelijk signaal dat hij een andere behoefte heeft. Milo wil graag weten of er eten op tafel of op het aanrecht ligt en doet regelmatig een poging om dit te onderzoeken. Hij houdt van eten en vindt dan wel eens wat buiten. Dit kan je dan niet/moeilijk van hem afnemen. Thuis pakt hij ook regelmatig schoenen of sokken en wil die dan graag ruilen voor een snoepje. Dat vindt hij een leuk spelletje.

Milo houdt zo van snuffelen dat hij aan de riem kan trekken tijdens het wandelen. Dit gebeurt vaker niet dan wel, maar wel noemenswaardig. Spelen met andere honden gaat eigenlijk altijd goed, hoewel hij graag achter ze aanrent en enthousiast blaft als echte jager. Hij is gewend om bij de opvang tussen andere honden te lopen”

Kortom , zoals baasje in zijn stukje schrijft, heb ik al veel geleerd.
Ben nog erg jong en kan zeker nog meer leren. Een paar kleine puntjes op de i zetten, dan ben ik de perfecte hond

Wat zoeken we voor Milo?
• Een ervaren baas die tijd voor hem heeft, het Beagle ras kent en waardeert
• Een gezin waar voldoende met hem ondernomen wordt zodat hij zich niet gaat vervelen
• Een omheinde tuin waar Milo naar hartenlust kan genieten van vrijheid en zon

Milo woont nu nog in Zaandam en wordt alleen in Nederland herplaatst.
Denk u een goede match te zijn? Stuur dan een mail naar hetty@herplaatsing4everhome.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial