Mag ik mijzelf even voorstellen?

Naam: Raaf
Ras: Beagle
Geslacht: Reu (niet gecastreerd)
Geboren: 24-10-2018
Kan met honden: Ja
Kan met katten: Ja, maar is soms wel wat opdringerig.
Kan met kinderen: Ja, is gewend aan kinderen vanaf 9 jaar

Wat zoeken wij voor Raaf?
• Een baasje die veel gaat wandelen en ook tijd heeft voor grote wandelingen
• Een baasje die voldoende uitdaging biedt, zoals veel spelen en denk/speur spelletjes
• Een baasje die consequent is en duidelijke grenzen stelt
• Een baasje die kennis heeft over het karakter van een Beagle
• Een baasje die bij voorkeur al een (stabiele) hond heeft
• Een omheinde tuin
• Een baasje die Raaf de tijd geeft om te wennen

Ik ben Raaf, een lieve Beagle van 3 jaar. Al moet ik zeggen dat ik toch net een tikkie groter ben dan de meeste Beagles. Maar dat maakt niet uit toch?
Ik hou van wandelen, een grote wandeling sla ik echt niet af. Voor mijn baasje is het moeilijk om mij dit wegens omstandigheden te blijven bieden. Mijn baasje zoekt daarom een nieuw baasje voor mij.

Ik woon in een rustige woonomgeving waar ik lekker kan wandelen, maar zwemmen hoeft voor mij niet. Ik heb ook een heerlijke tuin thuis. Ik trek wel een beetje aan de riem, maar verder ben ik heel lief. Ik houd heel erg van andere hondjes. Ik vind het geweldig om met ze te spelen. Soms ben ik wel een beetje opdringerig, want hey… ik wil zo graag! Ik begin steeds beter te zien wanneer ze dit niet leuk vinden, maar ik ben er nog niet. Buitenshuis luister ik niet heel erg goed, daarom moet ik weer aan de riem als ik losloop en er een hondje komt die mijn baasje nog niet kent. Ik vind het ook erg leuk om te speuren. Thuis luister ik erg goed, ik blaf weleens als iemand aanbelt.

Als andere hondjes boos op mij zijn word ik daar zelf niet boos van hoor, maar als ik aan de riem loop blaf ik soms wel naar andere hondjes. Dat vind ik leuk, maar ik zal niets doen. Dit durf ik ook alleen als ik aan de riem loop. Ik woon samen met een poezenbeest. Dat gaat goed, maar ook dan kan ik een beetje opdringerig zijn. Dus ik wil niet samenwonen met poezenbeesten die dan boos op mij worden. En oh ja, ik ben gewend aan kinderen vanaf 9 jaar. Ik houd van kinderen en ik wil graag samen spelen! Soms kan ik naar tienerjongens die ik niet ken weleens waaks reageren. Maar hey, ik ben ook niet gecastreerd en een echte vent! Als vreemden mij direct fysiek willen benaderen ben ik wel op mijn hoede. En ja, als je aan mijn eten komt vind ik dat niet zo leuk.

Ik probeer weleens stiekem eten te pikken van tafel. Maar alle spullen laat ik heel en ik plas niet binnen. Ik ben heel aanhankelijk naar mijn baasjes toe, maar ik trek me ook graag terug.
Ik kan goed een paar uurtjes alleen thuis zijn. De bench ben ik niet gewend. Ik vind het ook fijn om mee te gaan met de auto. Ik zou het héééél leuk vinden als ik een hondenvriendje zou hebben.

Op dit moment verblijft Raaf in omgeving Den Bosch (Noord-Brabant).
Ons werkgebied is Nederland.
Bent u geïnteresseerd en kunt u Raaf een passend thuis bieden?
Mail dan naar: hetty@herplaatsing4everhome.nl