herplaatsing4everhome

 

Ras: Pomchi ( kruising Pomeriaan/Chihuahua)
Geslacht: Reu, gecastreerd
Geboren: 22-08-20
Kan met andere honden: nee
Kan met katten: groeit op met poes in huis
Kan met kinderen: ja, vanaf 12 jaar geen probleem

Mag deze knappert even je aandacht?

Ik ben Rooney, een onwijs mooie Pomchi van 3 jaar. Ik ben lief en graag bij je in de buurt. Woon al bij mijn huidige eigenaren vanaf dat ik 8 weken was. Niks aan de hand zou je zeggen. Ik heb waarschijnlijk vanuit het nest niet meegekregen dat ik echt niet word overgeslagen als we gaan eten, vandaar dat ik mijzelf heb aangeleerd dat ik dat eten moet bewaken. Niet mijn eigen eten en mijn bak of zo, nee het eten wat mijn baasjes en kinderen eten, dat vind ik toch een partij lekker. Ik ga ver om het te krijgen, als ik het niet krijg dat bijt ik en ondanks het feit dat ik na het bijten al direct spijt heb, is het toch al gebeurd. Wat wel werkt is, als mijn gezin gaat eten, dat ik aan de riem ga en dat werkt wel, maar ja mijn kindervriendinnetje krijgt ook wel eens wat tussendoor en ik ben van mening dat ik dat ook wil hebben, ik ben er niet trots op, maar heb haar al een paar keer gebeten. Bij mijn grote bazen doe ik dat niet. Wat ik ook niet fijn vindt is dat als ik lig te slapen, ze mij willen aaien of als ik rustig lig er ineens onverwachte bewegingen gemaakt worden, dan schiet in de verdediging en bijt. Komt toch mijn chihuahua bloed naar boven. Ik ben echt geen drama hond hoor, als je mij begrijpt dan kunnen we echt vrienden voor het leven worden.

Ik hoop dat ik een 4EverHome mag vinden op een plek zonder kleine kinderen, pubers geen probleem, dan kunnen we samen met de bal aan de gang, dat vind ik echt superleuk. En wil je mij belonen met wat lekkers dan kom ik voor plakken komkommer zeker mijn mand uit. Bij de dierenarts is bij controle ontdekt dat ik wat stijver ben in mijn achterpoot en is er gesproken over patella luxatie. Ik heb er geen pijn aan op het moment en dat hoop ik ook niet te krijgen de komende jaren, maar zou het wel fijn vinden als je het zo af en toe even laat checken. Buiten aan de riem gaat het steeds beter, er kwam een mevrouw en die snapte mijn probleem, ze heeft oefeningen gegeven en ik vind het mega leuk om te leren en het gaat steeds beter en ik vind andere honden en auto’s al veel minder spannend. Maar geef mij nog wel even de tijd om nog stoerder te worden buiten. Waarom ik een ander 4EverHome zoek? Ik vind het samenwonen met een peuter en een baby op zich best spannend, wij snappen elkaar niet zo goed. We hebben er alles aangedaan hoor, maar ja het eten…Ik doe nog een paar leuke selfies bij dit verhaal, kun je zelf zien hoe mooi en leuk ik ben. Ben ik jouw hondenmatch?

Rooney woont op dit moment in de omgeving van Utrecht en wordt alleen in Nederland herplaatst. Wil jij meer informatie of kennismaken met Rooney stuur dan een e-mail naar zuidwind@herplaatsing4everhome.nl