Wie wil er met Sandy op stap en leuke dingen gaan doen ?

Naam: Sandy
Ras: Kruising Mechelse/Duitse Herder
Geslacht: Teef (gesteriliseerd)
Geboren: 07-07-2016
Kan met honden: Sandy kan niet met alle honden. Ze kan prima alleen geplaatst worden. Met goede introductie zal het met een reu vermoedelijk beter gaan dan met een teef.
Kan met katten: Nee
Kan met kinderen: niet bij jonge kinderen

Dit is Sandy, ze is een kruising Mechelse/Duitse Herder met de nadruk op de Mechelse Herder, die over het algemeen drukker kan zijn dan een Duitse Herder. Ze is een gesteriliseerde teef van bijna 6 jaar. Het beste etiket dat we op haar kunnen plakken is “enthousiast en een mensenliefhebster”. Dol op mensen! Maar kleine mensjes wil ze nog weleens omver lopen. Noem het maar lomp, maar het is enthousiasme, maar dat wordt niet altijd gewaardeerd.
Sandy heeft goede zin in het leven en leert snel.

Haar en het hele gezin is iets heel naars overkomen. Haar baasje is door gezondheidsproblemen voor een groot deel uitgeschakeld. Haar vrouwtje had al gezondheidsproblemen. Hoeveel ze ook van haar houden, het gaat niet meer. Ze kunnen Sandy niet meer bieden wat ze nodig heeft. En alle partijen voelen dat als een groot verdriet.

Dus nu zoeken we naar een nieuwe toekomst voor Sandy, waar ze goed tot haar recht komt. Sandy is een stuiterballetje, een hond die zo graag voor je wil werken en samen dingen wil doen.
Spelen met de bal, speuren misschien. Ze heeft gewoon zoveel meer energie dan nu van haar gevraagd wordt.

Voor Sandy zoeken we ruimte, mensen die tijd voor haar hebben en die ook graag dingen met haar gaan doen. Om van elkaar te genieten! Als die structuur wordt geboden en die energie wordt gevraagd heb je een hondje dat helemaal tot haar recht komt.

Natuurlijk heeft Sandy ook een minpuntje. Wie niet? Ze vindt niet alle honden leuk. En vooral als dat een klein en angstig hondje is kan ze nog wel eens gaan jagen. Maar als je haar leukere dingen biedt dan dat is dat vast snel over! Ook de combinatie met katten is niet zo’n geslaagde. Beter dus maar niet proberen!.

Sandy luistert goed en kan ook even alleen thuisblijven als de eigenaar bijv. boodschappen gaat doen. Ze is dan gewoon in de huiskamer, natuurlijk zal dit in een nieuwe omgeving weer rustig opgebouwd moeten worden.
Ze is gewend om tijdens het eten van de eigenaren in haar bench te gaan. Als je in de keuken borden pakt, gaat ze er al in…..
Mee in de auto ? Dat is geen enkel probleem.

Wat zoeken wij voor de vrolijke, energieke en enthousiaste Sandy?
• Een ervaren baasje, die de eigenschappen van een Mechelaar kennen en hiermee om kunnen gaan.
• Een thuis waar ze weinig alleen hoeft te zijn.
• Een plekje zonder andere honden, katten en jonge kinderen.
• Een baasje die met Sandy op een positieve manier aan het werk wil gaan.
• Een omheinde tuin
• Een baasje die begrijpt dat het voor Sandy weer een verandering zal zijn en dat zij tijd nodig zal hebben om te wennen in haar nieuwe omgeving.

Ons werkgebied is Nederland.
Sandy verblijft in een pension in de buurt van Venray.
Heeft u interesse in Sandy en kunt u haar een passend thuis bieden?
Dan ontvangen wij graag een mail: info@herplaatsing4everhome.nl