Wie heeft er een plekje voor deze lieve hond?
Dit mooie hondje is Simba, een kruising Beagle/Shiba Inu. Een
(gecastreerd) reutje van 5 jaar oud. Door omstandigheden kan hij niet in het gezin blijven waar hij al vanaf puppy woont.

Simba is een lieve en enthousiaste hond die van wandelen houdt of met de baas gaat fietsen. De drukte van de stad is hij niet gewend, Simba woont nu landelijk en heeft een ruim erf tot zijn beschikking waar hij lekker kan snuffelen en spelen. De voorkeur gaat dus uit naar een herplaatsing in een buitengebied of een rustige woonomgeving met ruime tuin.

Simba loopt netjes aan de lijn en kent de basiscommando’s. Voor een beagle luistert Simba heel goed en hij kan ook loslopen. Maar achter een haas aanrennen blijft leuk. Maar hij komt netjes terug.
Alleen thuis blijven is ook geen probleem.

Simba houdt niet zo van onverwachte dingen zoals kinderen die over hem heen klauteren. Bij hele jonge kinderen laat Simba onzeker gedrag zien, om deze reden is Simba niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen. Een ideale plek zou dan bij iemand zijn waar geen jonge kinderen meer wonen of een rustig gezin met wat oudere kinderen. Simba heeft veel baat bij consequentheid.

Simba speelt leuk met de honden die hij kent in zijn omgeving, tijdens het wandelen aan de lijn wil hij nog wel eens uitvallen naar een andere hond. Hoe Simba met katten omgaat is niet bekend. Simba is opgegroeid met paarden en postduiven.