herplaatsing4everhome

Vrolijke, aanhankelijke en heel lieve Chubby zoekt nog een nieuw thuis

Ras: Beagle
Geslacht: reu, gecastreerd
Geboren: 16-03-2016
Kan met honden: ja
Kan met katten: ja
Kan met kinderen: ja, liefst wat ouder

Dit is Chubby, een vrolijke, zeer vriendelijk Beagle van 7 jaar oud.

Helaas door een veranderde gezinssituatie hebben de eigenaren besloten om een fijn 4everhome plekje te zoeken waar hij genoeg aandacht krijgt, maar waar hij ook zijn rustmomenten vindt. Op dit moment is het voor Chubby wat veel omdat het dochtertje van 1,5 jaar uit het gezin flink aan het lopen is. Dat zorgt voor wat onrust bij hem en volgens zijn baasje zit hij hierdoor minder lekker in zijn vel en zondert hij zich meer af. Ook schieten de lange wandelingen en het spelen met hem er wat bij in.

Chubby is erg goed met mensen, ook kinderen, wel liefst boven de 6 jaar. Hij speelt nog graag met een bal en is gek op knuffelen. Hij is een echte gezinshond en wil graag overal bij zijn en wil ook graag alles goed doen. Hij luistert goed naar de basiscommando’s.

Loslopen doen ze niet omdat hij , na het zien van een haas, een keer zijn eigen plan trok en dus weg was. Toch is hij ook wel eens verdwenen uit huis en dan blijkt dat meneer zelf een ommetje maakt, nooit ver weg en hij komt weer terug.

Chubby kan goed met de aanwezige kat en alle andere dieren. Buiten wil hij natuurlijk wel graag achter een wegrennende kat aan. Met andere honden gaat het goed, aan de riem blaft hij soms naar dominante reuen, maar is hierin goed te corrigeren… Ook gaat hij wel eens naar een hondenpension in de buurt en daar zijn nooit problemen met andere honden geweest. Hij Is gevoelig voor voedselallergieën en krijgt speciaal voer wat goed gaat.

Chubby is een echte goedzak en vertoont geen baknijd, autorijden gaat ook prima en vindt hij leuk, hij is zelfs mee naar Italië geweest. Chubby ligt gewoon het liefst in zijn mand in de huiskamer, een bench vindt hij niet zo fijn, alhoewel in de auto ligt hij wel in de bench. Zelfs op de boot vindt hij leuk en zwemmen. Omdat hij graag overal bij wil zijn dribbelt hij nogal eens achter je aan, maar als je hem naar zijn mand verwijst doet hij dat netjes

Ook kan hij in de huidige situatie prima een paar uurtjes alleen zijn en blaft dan niet, is goed zindelijk en maakt geen dingen kapot. Bij een verhuizing 5 jaar geleden had Chubby het wel moeilijk met alleen zijn. Dat uitte zich in geblaf. Het heeft 3 a 4 weken geduurd en toen was dat over. De nieuwe baasjes moeten het alleen zijn langzaam opbouwen en hem de tijd geven om te wennen!

Wat wij zoeken voor Chubby is een thuis waar hij er helemaal bij hoort, deze lieverd geniet volop van knuffels, aandacht en balspelletjes. Het baasje omschrijft hem dan ook als een hond die veel liefde te geven heeft. Ook houdt hij van lekkere wandelingen en buiten zijn. Een afgesloten tuin vindt hij erg fijn. Momenteel mag hij niet op de bank, maar hij vindt het wel heerlijk als het wel mag.

Chubby woont in Beneden-Leeuwen en wordt alleen in Nederland geplaatst.
Denkt u een goede match met Chubby te zijn? Stuur dan een mail naar hetty@herplaatsing4everhome.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial