herplaatsing4everhome

Honden gereserveerd

Zoekprofiel:
Naam: Djane
Ras: Franse Bulldog
Geslacht: teef, niet gesteriliseerd
Geboren: 26-09-2021
Kan met honden: ja, mits niet dominant
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja

Voor deze vriendelijke en enthousiaste Franse Bulldog zijn we op zoek naar een plek waar ze alle liefde en aandacht krijgt.

Djane is een echte Franse Bulldog, ze is een lieve knuffelkont die graag in de buurt is van haar baasjes en goed reageert op kleine kinderen. Bezoek wordt kwispelend en vol enthousiasme ontvangen en met andere honden speelt ze graag. Buiten is Djane enthousiast en kan ze haar energie eruit rennen en spelen. Ze is gewend om zowel aan de riem als los te lopen. Zo nu en dan gaat ze met de auto mee naar het bos.

Djane luistert over het algemeen goed, maar door haar koppige Franse Bulldog-karakter kan ze wel eens even vergeten om te luisteren. Ze kan uit enthousiasme aan de riem trekken of, als ze losloopt, op andere honden aflopen om ze te begroeten en even te spelen. Wilde dieren en katten jaagt ze graag achteraan en dan moeten haar baasjes een aantal keer roepen voor ze weer terugkomt.

LEES VERDER

Speurneus Bowie is op zoek naar een fijn thuis

Naam: Bowie
Ras : Beagle
Geslacht: Reu, intact.
Geboren: 24-9-2016
Kan met andere honden: ja
Kan met kleine kinderen (< 5 jr): nee
Kan met katten: ja, bij fokker opgegroeid met een kat

Dit is Bowie:
“Een speelse knuffelaar die graag buiten is en aandacht krijgt. Een hond die heel slim is en precies weet wat je zegt en bedoelt maar het ook hoog in zijn bol kan hebben. Bowie kan af en toe denken dat hij de baas in huis is. Dat maakt hem ook wel weer aandoenlijk want hij weet dat hij niet de baas is maar probeert het gewoon. Bowie is altijd opzoek naar uitdagingen en nieuwe dingen. Dat maakt hem zo mooi ”

Door verandering in de werk- en gezinssituatie zit Bowie op dit moment meer in de bench, dan goed voor hem is. Hij verdient een omgeving waarin hij aandacht en de beweging krijgt die hij nodig heeft.

LEES VERDER

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial