herplaatsing4everhome

Lieve Dex wil graag naar zijn 4EverHome

Naam: Dex
Ras: Beagle
Geslacht: Reu, gecastreerd
Geboren: 07-05-2020
Kan met andere honden: ja
Kan met kinderen: ja
Kan met katten: ja

Dex is een lieve enthousiaste beagle die graag naar buiten kijkt om alles in de gaten te houden. 
Als er visite komt kruipt hij daar graag helemaal in, liefst zit hij de hele dag op schoot om veel knuffels te halen en te geven.
Zoals elke beagle is hij eigenwijs en speelt hij graag met een bal, touw, het kan niet gek genoeg, als hij maar samen met zijn baas kan zijn.
Hij woont bij een groot gezin die niet de aandacht en tijd kunnen geven die hij nodig heeft en daarom is deze moeilijke keuze gemaakt, hij verdient meer vinden ze.
Dex zoekt een plek waar hij de aandacht krijg die hij nodig heeft, het liefst waar al een andere beagle aanwezig is, dit zou voor hem heel fijn zijn.
Hij kan eigenlijk best al veel, basiscommando’s, loopt keurig aan de riem en mag los op omheind gebied, ook op het strand, zorg er dan wel voor dat je voldoende lekkers bij je hebt, daar komt hij zeker voor terug.
Kan goed alleen zijn, maar spreekt voor zich dat dit meer uitzondering dan gewoonte is.
Hij is wel wat angstig voor een paar dingen, bijvoorbeeld bij de dierenarts moet hij om behandeld te worden een snuitbandje om, dat vindt hij spannend. Is er een paar keer geweest voor zijn oren en blaas, dit is gelukkig over. Met uitlaten kan hij soms schrikken voor vreemde en onverwachte geluiden. Dex moet tussen de uitlaatmomenten nog wel eens plassen, dit geeft hij netjes aan bij de deur, dit zal hij niet in huis doen.

Wij zoeken een baasje die tijd voor hem heeft en zelfvertrouwen geeft. Hij is nog jong en kan nog veel (af)leren. Wij plaatsen hem bij voorkeur bij een gezin waar al een andere hond aanwezig is, maar dit is geen harde eis. De tijd voor Dex hebben wel.

Dex woont in Zaandam en wordt alleen in Nederland herplaatst. Heeft u interesse en kunt u Dex een thuis bieden waar hij oud kan worden? Stuur dan een mail naar zuidwind@herplaatsing4everhome.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial