herplaatsing4everhome

Zoekprofiel:
Naam: Djane
Ras: Franse Bulldog
Geslacht: teef, niet gesteriliseerd
Geboren: 26-09-2021
Kan met honden: ja, mits niet dominant
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja

Voor deze vriendelijke en enthousiaste Franse Bulldog zijn we op zoek naar een plek waar ze alle liefde en aandacht krijgt.

Djane is een echte Franse Bulldog, ze is een lieve knuffelkont die graag in de buurt is van haar baasjes en goed reageert op kleine kinderen. Bezoek wordt kwispelend en vol enthousiasme ontvangen en met andere honden speelt ze graag. Buiten is Djane enthousiast en kan ze haar energie eruit rennen en spelen. Ze is gewend om zowel aan de riem als los te lopen. Zo nu en dan gaat ze met de auto mee naar het bos. 

Djane luistert over het algemeen goed, maar door haar koppige Franse Bulldog-karakter kan ze wel eens even vergeten om te luisteren. Ze kan uit enthousiasme aan de riem trekken of, als ze losloopt, op andere honden aflopen om ze te begroeten en even te spelen. Wilde dieren en katten jaagt ze graag achteraan en dan moeten haar baasjes een aantal keer roepen voor ze weer terugkomt. 

Djane woont nu in een werkend gezin met een ander hondje, een baby en een dreumes. Hierdoor is ze veel alleen met de andere hond en is er niet altijd de tijd en ruimte om met Djane aan de slag te gaan. Djane laat gedrag zien als het opeten van de ontlasting van de andere hond, een plasje doen wanneer de stofzuiger aanstaat of wanneer ze met de andere hond in de bench zit. Daarnaast is ze gefixeerd op eten en probeert ze alles op te eten waar ze bij kan komen.

Voor Djane zijn we op zoek naar een plek waar zij alle liefde, geduld en aandacht heeft. Iemand die bereid is om met haar aan de slag te gaan en met haar te trainen. Met tijd en vertrouwen kan Djane nog veel leren.

Wat zoeken we voor Djane?
-Mensen die bekend zijn met de karaktereigenschappen van een Franse Bulldog en een echte liefhebber zijn hiervan.
-Mensen die bereid zijn om met Djane aan de slag te gaan en eventueel een training te volgen
-Een plek waar Djane weinig alleen hoeft te zijn
-Een huis met een omheinde tuin, waar Djane lekker haar gang kan gaan

Djane verblijft in de omgeving van Ravenstein en wordt alleen in Nederland herplaatst.

Denkt u Djane een 4EverHome te kunnen bieden, stuur dan een mailtje naar hetty@herplaatsing4everhome.nl

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial