Mag ik mijzelf even voorstellen?

Naam: Floki
Ras: Duitse / Mechelse Herder
Geboren: 30-05-2021

Ik ben Floki een kruising Mechelse Herder/Duitse Herder, kom ik je bekend voor?
Ik heb inderdaad al een zoektocht naar een nieuwe eigenaar gehad, ook gevonden hoor…..
Mijn nieuwe baasjes waren heel erg blij met mij en ik deed het super goed, maar helaas was ik geen goede match met de aanwezige katten.

Op dit moment verblijf ik daarom bij een bevriend pension van de stichting.
Daar doe ik het goed, ze zien daar dat ik een jonge herder ben die nog veel moet leren.
Ik mag daar ook spelen met de andere reuen in een groepje. Ik vind het prettig als een andere hond mij duidelijke grenzen aangeeft, dan accepteer ik dat en pas mij aan.

Ik doe echt mijn best om een grote stoere herder te worden maar na alle veranderingen in mijn jonge leventje gaat dat nog wel eens met horten en stoten. Ik heb behoefte aan duidelijkheid, nee is nee en ja is ja, zo simpel kan het soms voor mij zijn. Ik ben daarbij meer gericht op mannen dan vrouwen.
Ik ben gek op aandacht en soms eis ik dat ook op, maar als we goed samenwerken word ik echt je beste maatje hoor. Ik zoek een baasje die het snapt dat ik af en toe even los ga, graag aan de gang wil met ballen en touwen, heerlijk vanuit huis de tuin in kan rennen en ja dan gaat er wel eens wat kapot, maar ik hoor ook dat speuren en detectie bestaat, dat past vast en zeker bij mij, ik ben echt een harde werker. Ik vind alleen zijn best lastig en hoop echt op een plek waar ik en mijn baas(jes) veel samen kunnen zijn.

Ik loop netjes mee aan de lijn en gedroeg mij ook keurig als mijn baasjes even op een terrasje gingen zitten, ik lag dan keurig bij de voeten van mijn baasje.
Wat past bij mij, een baasje die weet hoe met mij om te gaan, mij niet veel alleen laat, duidelijk is tegen mij en consequent is, mooiste is natuurlijk als ze Mechelaars gewend zijn zodat ze weten wat mijn valkuilen zijn met mij 10 maanden. Ik zal echt mijn best doen om mijn scherpe randjes te laten verdwijnen, help jij mij daarbij?

Wat zoeken wij voor Floki?
• Een ervaren baasje, die de typische eigenschappen van een Mechelaar kennen en hiermee om kunnen gaan.
• Een thuis waar hij weinig alleen moet zijn,
• Een plekje zonder andere honden, katten en kinderen
• Een baasje die met Floki op een positieve manier aan het werk wil gaan
• En die Floki eerst rust, regelmaat en structuur gaat geven.
• Een omheinde tuin
• Een baasje die begrijpt dat het voor Floki weer een verandering zal zijn en dat hij tijd nodig zal hebben om te wennen.

Ons werkgebied is Nederland.
Floki verblijft in een bevriend pension in de buurt van Leeuwarden.
Heeft u interesse in Floki en kunt u hem een passend thuis bieden ?
Stuur dan een mail naar info@herplaatsing4everhome.nl