Speelse Gijs zoekt fijne tuin

Naam: Gijs
Ras : Teckel
Geslacht: Reu
Geboren: 13-12-2020
Kan met andere honden: ja
Kan met kleine kinderen: nee
Kan met katten: onbekend

Gijs is een speelse en fitte Teckel van bijna 2 jaar oud, die een hoop energie heeft. Hij wilt niets liever dan wandelen en lekker los lopen in de tuin.

Gijs komt van een bovenwoning en was vaak alleen thuis. Zijn baasje is altijd wat angstig geweest voor honden, en Gijs heeft dit feilloos aangevoeld. Al met al heeft Gijs daardoor een wat angstig gedrag binnenshuis ontwikkeld, waardoor hij niet meer goed samen ging met zijn huidige baasje en blaft tegen bezoekers die hij niet kent. Het angstige gedrag in huis gaf Gijs en bazin veel spanning, die Gijs niet kwijt kon raken in huis. Daardoor heeft hij zich een keer afgereageerd door te happen/bijten naar zijn baasje, en toen was de maat vol – Gijs moest het huis uit en Gijs zit momenteel in een hondenpension in Breda te wachten op een nieuw baasje.

Onze ervaring vanuit Herplaatsing4EverHome is dat zodra Gijs buiten de bovenwoning is, hij helemaal los komt en lekker gaat rennen en rollen. Een blije Gijs die snel vertrouwt is met vreemden en zich laat aaien.

Gijs kan prima een paar uurtjes alleen blijven, als hij daarnaast aandacht krijgt en
actief bezig kan zijn samen met de baas. Hij wandelt goed mee aan de (lange) riem en autorijden is geen probleem. Hij kan in een bench in de auto.

Gijs is geen kinderen gewend, dus dat is afwachten hoe hij daarmee om gaat.
Gijs is een gezonde en fitte hond die groot gebracht is met Royal Canin voer.

Wat zoeken we voor Gijs?
• Een thuis waar hij weinig alleen moet zijn en aandacht krijgt
• Een thuis met een tuin waar Gijs lekker uit de voeten kan, waar hij kan spelen met een balletje of touwtje zodat hij zijn energie kwijt kan
• Een teckelliefhebber die Gijs kan “lezen” en met hem wil werken aan zijn angstgedrag.
• Sportieve mensen die met Gijs willen trainen en commando’s aanleren. Gijs is intelligent en kan voldoende uitdaging aan.

Ons werkgebied is Nederland.
Gijs woont momenteel in de omgeving van Breda
Heeft u interesse in Gijs en kunt u haar een thuis bieden waar hij oud kan worden?
Stuur dan een mail naar harry@herplaatsing4everhome.nl