Vriendelijk, slim en vrolijk : Joeri zoekt consequent baasje
Naam: Joeri
Ras: Maltezer x Chinese Naakthond
Geslacht: reu, gecastreerd
Geboren: 09-02-2018
Kan met honden: ja
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: ja, vanaf 10 jaar

Mijn bazin en ik hadden het erg gezellig met elkaar. Helaas werd zij ziek en daardoor minder mobiel en kon zij niet meer voor mij zorgen. Dat gaf haar stress en verdriet en daarom zoek ik nu een nieuw baasje.

Ik ben 5 jaar jong en een mix Maltezer Leeuwtje en een Chinese Naakthond.
Nu ben ik zelf niet zo met mijn uiterlijk bezig maar het resultaat mag er zijn, misschien een beetje rafelig maar dat heeft ook zijn charme al zeg ik het zelf. Mijn gewicht is 10 kg dus ik ben een handzaam maatje. Oh ja en ik ben ook al “geholpen” en ik ben betrouwbaar zindelijk.

Omdat ik uit een hele rustige situatie kom moest ik erg wennen aan alle buurtgeluiden. Ik moest erg blaffen van al die vogels in de tuin. Kleine vogeltjes zie ik al niet meer, kraaien en duiven zou ik nog steeds wel tegen willen blaffen, maar ik kijk dan eerst naar mijn gastmoeder en die zegt dan “nee” en dan doe ik het niet. Knap hé? Moet wel eerlijk zeggen dat als ik een kat zie ben ik tijdelijk niet beschikbaar voor aanwijzingen en ik zie ze ook niet meer in de tuin dus dat heb ik gewonnen.

Nu word ik gefine-tuned in mijn gastgezin, ik trek al minder en spring al niet meer tegen iemand op (Nou ja, bijna niet) en leer dat alles anders is dan ik gewend ben. Ik heb gehoord dat ik meer dan middelmatig intelligent ben en mij geweldig aan kan passen. Omdat ik zo’n gevoelig zieltje heb is duidelijkheid genoeg, houd ook niet van harde geluiden, rammelende vrachtwagens en karren wil ik toch wel wat van zeggen dat ik het niet beleefd vindt om zo’n herrie te maken. Jonge kinderen heb ik geen ervaring mee, prima hoor als ze me willen aaien en zo, maar als ze groter zijn vind ik dat prettiger. Vind wandelen erg leuk en ga graag mee maar volgens zeggen heb ik lage tot middelmatige energie.
Kleine of grote wandelingen, vaak of weinig maakt niet uit als het maar samen is.

Joeri verblijft nu in Middenmeer en wordt alleen in Nederland herplaatst.

Kan jij deze leuke hond een fijn thuis bieden? Stuur dan een berichtje naar hetty@herplaatsing4everhome.nl