herplaatsing4everhome

 

Lady Lynn, mooie en knuffelige herder zoekt lief gezin

Naam: Lynn
Ras : Duitse herder
Geslacht: Teef , gesteriliseerd
Geboren: 23-04-2015
Kan met andere honden: nee
Kan met kleine kinderen (< 5 jr): ja. Ze is opgegroeid met kleine kinderen
Kan met katten: nee.

Lynn woonde vanaf pup tot anderhalf jaar geleden in een gezin waar zij niet kon blijven vanwege persoonlijke omstandigheden.
Het huidige gezin heeft zich toen ontfermt over Lynn. Destijds woonden zij echter in een grote woning met veel grond eromheen waar de honden, er waren namelijk al twee honden, heerlijk de vrijheid hadden. Nu is deze situatie gewijzigd.

Het gezin is na de zomer verhuisd naar een kleinere woning met een kleinere tuin en dit geeft wrijving onder de honden. Lynn gedraagt zich af en toe bazig, ten koste van de oudste hond en omdat het gezin over een poosje gaat verhuizen naar een woning waar nóg een hond aanwezig is, hebben ze ervoor gekozen om een nieuw plekje voor Lynn te zoeken.

Overdag zijn de honden in de bijkeuken met de mogelijkheid om via een hondenluik naar buiten te gaan en eenmaal per dag maken ze een lange wandeling en twee keer een kleinere wandeling met de honden.

Voor Lynn , een echte mensenhond, zoeken we een thuis waar geen andere huisdieren aanwezig zijn ( paarden en kippen gaat wel goed) en waar alle aandacht op haar gericht is. Ze luistert goed, trekt niet aan de riem ( behalve als er andere honden/katten in de buurt komen) Lynn is gek op knuffelen,touwtrekken en spelletjes doen met stokken en ballen.

Lynn is gevoelig en snel te corrigeren, als er tegen haar geschreeuwd wordt krimpt ze in elkaar. Ze is als pup gebeten door een andere hond en dat maakt haar onzeker. Hierdoor kan ze soms uitvallen als ze tijdens het wandelen andere honden tegenkomt en ze zich niet op haar gemak voelt.

Je doet Lynn geen groter plezier dan haar mee te nemen in de auto want dat vindt ze prachtig. Vakantie naar het buitenland is geen enkel probleem, integendeel. Voel jij je aangetrokken tot deze lieve en rustige hond en kun jij Lynn een fijn thuis bieden waar zij alle aandacht kan krijgen die ze nodig heeft, reageer dan alsjeblieft en stuur een berichtje naar Herplaatsing4Everhome.

De oren van Lynn worden af en toe gespoeld om problemen te voorkomen en verder is Lynn gezond en (ook tegen Rabiës) gevaccineerd

Voor Lynn zoeken we een baasje/gezin dat
• Ervaring heeft met het karakter van een Duitse herder
• Deze hond kan “lezen “ en eventuele confrontaties met andere honden voorkomt
• Meerdere keren per dag een lekkere wandeling met Lynn gaat maken
• Een woonomgeving heeft waar Lynn rustig uitgelaten kan worden zonder veel honden tegen te komen
• Een thuis biedt waar zij meestal gezelschap heeft, maar een paar uur allen zijn is geen probleem
• Niet geheel onbelangrijk: van knuffelen houdt!

Lynn woont momenteel in de omgeving van Franeker (Friesland)
Heeft u interesse in Lynn en kunt u haar een thuis bieden waar zij met u samen oud kan worden?
Stuur dan een mail naar hetty@herplaatsing4everhome.nl