herplaatsing4everhome

Mooi, zachtaardig, rustig en aanhankelijk …. Macho zoekt een nieuw thuis
Ras: Beagle
Geslacht: reu, gecastreerd
Geboren: 29-08-2022
Kan met honden: ja
Kan met katten: ja
Kan met kinderen: ja

Mijn naam is Macho en ik ga een groot avontuur tegemoet. Mijn baasjes zijn heel erg blij met mij en ik met hun, maar de thuissituatie is een enorme uitdaging. Er wonen namelijk ook lieve mensen met een verstandelijke beperking en die
combinatie is niet goed voor ons. Vandaar dus, hou jij van Beagles, ben je bekend met Beagles en denk je onvoorwaardelijk van mij te kunnen houden in de toekomst dan kom ik heel graag bij jou of jullie wonen!

Ze zeggen van mij dat ik niet echt heel erg op een Beagle lijk, ik blaf namelijk weinig tot niet en ben erg relaxed zolang ik maar voldoende beweging en plezier heb hahaha. En oh ja ik kan goed met kinderen (ik ken geen hele kleine kinderen overigens), andere honden en poezen overweg. Autorijden is niet mijn favoriete bezigheid en laat beter laat geen spullen slingeren want ik vind het geweldig om daar lekker mee te gaan spelen. Het lijkt me machtig om straks samen te wonen met een hondenmaatje.

Dus … zie jij het zitten om voor altijd samen met mij door het leven te gaan laat je dat dan weten en neem je contact op met de stichting Herplaatsing4Everhome? Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

Wat zoeken we voor deze lieverd?
– Een gezin of baasje/vrouwtje die tijd heeft voor Macho
– Een rustige baas die aandacht voor hem heeft
– Een afgesloten tuin om lekker in te ravotten en chillen
– Een thuis waar Macho niet vaak alleen hoeft te zijn

Macho verblijft in Friesland en wordt alleen in Nederland geplaatst.
Denkt u een goede match te zijn? Stuur dan een mail naar
hetty@herplaatsing4everhome.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial