herplaatsing4everhome

 

Katten beschikbaar

Voor Spook zoeken we dringend een nieuw thuis!

Naam: Spook
Geslacht: kater, gecastreerd
Ras: Europese korthaar
Geboren: 24 maart 2017
Kan met kinderen: nee, zie tekst
Kan met andere dieren: onbekend

Dit is zijn verhaal…

Spook is als kitten opgegroeid in een gastgezin van het asiel. Op ongeveer de leeftijd van 10 weken werd hij liefdevol in huis genomen door zijn huidige familie. Als gezinslid genoot Spook van de aandacht, het lekker liggen op de bank, kroelen met vooral zijn vrouwtje. Een aai halen, kopjes geven.
En wat was Spook gelukkig toen de familie vorig jaar verhuisde naar een woning met tuin.
Want Spook is een kat die graag binnen is, maar ook in de buitenlucht volop geniet.
Hij blijft dan in de buurt van de woning.
In die tijd een echte heer die zijn behoefte buiten, of in de kattenbak deed. Een mooie galante kater.
Vrij naar familie en bekenden, beetje afwachtend naar vreemden. Maar dat laatste duurt maar even.
Spook is qua voer wat gevoelig en staat daardoor op speciaal voer. Vindt hij heerlijk.

LEES VERDER

De drie van Slootdorp

Ras: Europese korthaar (HTK)
Geslacht: katers
Geboortedatum: 08-06-2023
Kan met andere katten: ja
Kan met honden: onbekend
Kan met kinderen: vanaf 5 jaar

Maak kennis met Bonnie, Bennie en Bibie. Drie lieve katers met geschatte geboortedatum 8 juni 2023. Samen met hun moeder zijn ze opgegroeid in het Noord Hollandse Slootdorp, maar nu is het toch echt tijd voor hun eigen personeel. Ze zijn op zoek naar een rustig huishouden, waar ze graag wat leven in de brouwerij willen brengen! Samen herplaatsen is geen harde eis, maar het mag natuurlijk wel. Dus bent u op zoek naar één, twee of zelfs drie kittens? Lees dan vooral verder.

LEES VERDER

Leuk duo Appa en Momo op zoek naar een 4EverHome

Naam: Appa (cypers rood) en Momo (schildpad)
Ras: Ragdoll x Europese Korthaar/ Noorse Boskat
Geslacht: Kater Appa (gecastreerd) en Poes Momo (gesteriliseerd)
Geboortedatum: 5-11-2020
Kunnen met kinderen: Nee
Kunnen met andere katten: Nee, zijn ze niet gewend
Kunnen met honden: Onbekend, zie onderstaande toelichting

Het leuke duo Appa en Momo, broer en zus zijn samen op zoek naar een fijn 4EverHome! Zij zijn sinds dat ze 12 weken oud waren bij hun huidige baasje. Door een verandering in de privésituatie kunnen Appa en Momo niet meer de juiste zorg krijgen die zij verdienen.

Appa en Momo kunnen net als veel katten goed op zichzelf zijn. Zij doen vooral overdag graag hun eigen ding en liggen lekker veel te slapen. Ze vinden het dan ook niet fijn om opgetild worden, zij komen graag zelf naar je toe… lekker op hun eigen tijd. Overdag houden ze ook graag hun speelkwartier met zijn tweeën. Daarnaast hebben ze een heerlijke tuin die omheind is en waar ze niet uit kunnen. Daar zijn ze dan ook veel te vinden. In de avond zijn ze altijd binnen en vooral Appa komt dan graag op schoot. Momo ligt er ook graag bij, maar een echte schootkat is ze niet. Ze vinden het dan heerlijk om aangehaald te worden en kopjes te geven.

LEES VERDER

Prachtige Kyan op zoek naar zijn 4EverHome
Naam: Kyan
Ras: Noorse boskat x Europese korthaar/blauwe rus
Geslacht: Kater, gecastreerd
Geboortedatum: 1-5-2022
Kan met kinderen: Nee
Kan met andere dieren: Nee

Mag ik mezelf even voorstellen?

Ik ben Kyan, een prachtige kater van bijna 1,5 jaar! Ik ben toen ik 12 weken oud was geadopteerd door mijn oude baasje. Ik woonde daar samen met twee andere poezenvriendjes en een hondenvriendje. Dit is een hele tijd goed gegaan, maar ik zocht op een gegeven moment heel erg de grenzen op van wat wel en wat niet door ze geaccepteerd werd. Daarom kon mijn oude baasje niet meer voor mij zorgen. Sinds kort ben ik terug bij de mevrouw waar ik geboren ben, maar het is voor mij daar te druk. Ik ben erg bang en durf niet tevoorschijn te komen. Er zijn daar kinderen aanwezig en dat blijkt te veel voor mij te zijn. Ik werd bij mijn vorige baasje ook vaak bang als er vreemden over de vloer kwamen. Daarom zou ik graag naar een huisje gaan waar geen kinderen zijn en waar het rustig is. Ik ben een lieve, gezonde kater die graag naast je op de bank komt liggen. Een echte schootkat ben ik niet, maar wel een kat die goed z’n grenzen aan kan geven. Ik ben dus op zoek naar een baasje die mijn taal goed begrijpt. Ik ben goed zindelijk. Ik vind het heerlijk om lekker te spelen. Vooral als het rammelt is het leuk! Ik zou het ook fijn vinden om een omheinde tuin te hebben bij mijn nieuwe baasje, want ja… ik moet mijn energie kwijt kunnen. Wie kan mij mijn 4Everhome bieden?

LEES VERDER