herplaatsing4everhome

 

Leuk duo Appa en Momo op zoek naar een 4EverHome

Naam: Appa (cypers rood) en Momo (schildpad)
Ras: Ragdoll x Europese Korthaar/ Noorse Boskat
Geslacht: Kater Appa (gecastreerd) en Poes Momo (gesteriliseerd)
Geboortedatum: 5-11-2020
Kunnen met kinderen: Nee
Kunnen met andere katten: Nee, zijn ze niet gewend
Kunnen met honden: Onbekend, zie onderstaande toelichting

Het leuke duo Appa en Momo, broer en zus zijn samen op zoek naar een fijn 4EverHome! Zij zijn sinds dat ze 12 weken oud waren bij hun huidige baasje. Door een verandering in de privésituatie kunnen Appa en Momo niet meer de juiste zorg krijgen die zij verdienen.

Appa en Momo kunnen net als veel katten goed op zichzelf zijn. Zij doen vooral overdag graag hun eigen ding en liggen lekker veel te slapen. Ze vinden het dan ook niet fijn om opgetild worden, zij komen graag zelf naar je toe… lekker op hun eigen tijd. Overdag houden ze ook graag hun speelkwartier met zijn tweeën. Daarnaast hebben ze een heerlijke tuin die omheind is en waar ze niet uit kunnen. Daar zijn ze dan ook veel te vinden. In de avond zijn ze altijd binnen en vooral Appa komt dan graag op schoot. Momo ligt er ook graag bij, maar een echte schootkat is ze niet. Ze vinden het dan heerlijk om aangehaald te worden en kopjes te geven.

Als er vreemden over de vloer komen zijn Appa en Momo op hun hoede en bij rumoer verstoppen zij zich. Daarom plaatsen wij Appa en Momo niet bij kleine kinderen.

In het eerste half jaar van hun leventje was er een hond aanwezig in het gezin. Momo tolereerde dit, Appa daarentegen zocht wel eens toenadering. Hij gaf dan kopjes of ging er lekker bij liggen. Hoe Appa en Momo nu zullen reageren op een aanwezige hond is onbekend. Andere katten zijn zij niet gewend, en ze zijn een hecht duo op zichzelf. Daarom plaatsen wij Appa en Momo idealiter niet bij andere huisdieren.

Appa en Momo zullen naar alle waarschijnlijkheid de tijd en rust nodig hebben om te wennen, voordat ze zelf naar je toe zullen komen. We zijn dan ook op zoek naar een baasje die dit kan en wil bieden.

Momo heeft in het verleden last gehad van een vlooienallergie. Zij had toen last van kale plekken, maar dit ziet er allemaal weer goed uit. Het is daarom belangrijk om Appa en Momo tijdig te behandelen tegen vlooien. Wie kan dit leuke duo een 4EverHome bieden?

Wat zoeken wij voor Appa en Momo?
• Een nieuw huisje waar Appa en Momo niet veel alleen thuis hoeven te zijn
• Een baasje die Appa en Momo de tijd, rust en ruimte geeft om te wennen en begrijpt dat het een grote verandering voor ze zal zijn
• Een plekje met voldoende ruimte met een omheinde tuin
• Een nieuw huisje zonder andere dieren
• Een nieuw huisje zonder kleine kinderen

Appa en Momo wonen in omgeving Hank en worden alleen in Nederland geplaatst. Denk jij Appa en Momo een fijn 4EverHome te kunnen bieden? Dan ontvangen wij graag een mailtje op hetty@herplaatsing4everhome.nl