Lieverd met gebruiksaanwijzing zoekt aandacht.

Naam: Muffin
Ras: Europese korthaar
Geslacht: kater (gecastreerd)
Geboren: 03-06-2017

Muffin is een superlieve knuffelkater met een kleine gebruiksaanwijzing.
5 jaar is deze knappe kater.
Gek op aandacht (tot op bepaalde hoogte en wanneer het hem uitkomt) en dat deelt hij liever niet met andere katten, baby’s of kleine kinderen.

Als kitten is deze lieve kanjer bij zijn huidige eigenaren gekomen. Zijn eigenaren weten wel hoe ze met het karakter van Muffin om moeten gaan maar de 2 aanwezige katten hebben daar meer moeite mee. Nu er ook nog een baby op komst is hebben de eigenaren na veel wikken en wegen besloten om Muffin een fijn en rustig huis te gunnen waar hij niet snel overprikkeld zal raken.

De huidige eigenaren gunnen hem een plek waar hij volop de aandacht krijgt die hij zo verdient. Met oudere kinderen die dieren gewend zijn en weten wanneer ze deze met rust moeten laten kan Muffin het prima vinden.
Er komt af en toe wel eens een klein hondje op visite en daar trekt Muffin zich weinig van aan. We verwachten dan ook geen problemen met honden die katten gewend zijn.
Hij is graag buiten en wil dan ook dat zijn personeel snel klaar staat om de deur open te doen. Als dat niet snel genoeg gaat wil Muffin uit frustratie nog wel eens een beetje sproeien. Een kattenluikje is natuurlijk ook een prima oplossing. Dan kan meneer zelf bepalen wanneer het tijd is om naar buiten en binnen te gaan,

Wat zoeken wij voor lieve, aanhankelijke en eigenzinnige Muffin?
Een rustige omgeving, een gezellig huisje zonder andere katten en jonge kinderen waar hij kan opbloeien, de ruimte verdiend die hij nodig heeft en knuffels kan krijgen wanneer het hem uitkomt.
Een baasje die het leuk vindt om hem aandacht te geven, met hem te spelen en waar hij zijn eigen gangetje kan en mag gaan en na gewenning ook lekker naar buiten kan.

Muffin is gecastreerd en wordt voor plaatsing nog gechipt en gevaccineerd.

Hij verblijft bij zijn eigenaar in de kop van Noord Holland.
Denkt u Muffin een fijn nieuw huis te kunnen bieden?
Stuurt u dan een mailtje naar astrid@herplaatsing4everhome.nl