Lieve poes op zoek naar knuffels!

Naam: Pom
Ras: Europese korthaar
Geslacht: poes (gesteriliseerd)
Geboren: 25-05-2017

Pom, een lieve poes van 5 jaar is op zoek naar een nieuwe lieve baas. Haar huidige baasje werkt heel veel en nadat zijn relatie is gestrand zijn Pom en Rex veel te veel alleen. Pom mist de aandacht en gaat hierdoor stress likken.

Pom woont momenteel samen met Rex. Ze vinden het prima samen maar hebben geen innige band dus zijn ze beiden op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Als kitten is Pom bij haar huidige eigenaar gekomen. Ze eet graag kattenbrokjes en af en toe een beetje vlees en is ook gek op kattensnoepjes.

Pom is altijd in de buurt van haar baasje, wil heel graag aandacht en vindt aaien en kroelen echt geweldig fijn, zij mist echt de aandacht als ze alleen is. Als het baasje thuis komt staat ze hem al mauwend op te wachten.

Pom is wat verlegen maar ook heel nieuwsgierig.
Heeft ze je in haar hart gesloten dan zit ze heel graag bij je.
Pom is niet gewend aan kinderen en honden. Als er kinderen op bezoek komen zoekt ze haar rust op. Met oudere kinderen die dieren gewend kan ze vast wel leren omgaan.

We zoeken voor Pom een baasje dat veel thuis is. Waar ze (na gewenning) ook lekker naar buiten kan en waar ze weer de aandacht en speelmomenten krijgt die ze verdient.

Pom is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Ze verblijft nu bij haar eigenaar in West-Friesland (Noord Holland)

Denkt u Pom een fijn nieuw huis te kunnen bieden?
Stuurt u dan een mailtje naar astrid@herplaatsing4everhome.nl