Leuke, rode kater zoekt speelmaatje!

Naam: Rex
Ras: Europese korthaar
Geslacht: kater (gecastreerd)
Geboren: 11-05-2017

Rex, een kater van 5 jaar is op zoek naar een nieuwe lieve baas. Zijn huidige baasje werkt heel veel en nadat zijn relatie is gestrand zijn Rex en Pom veel te veel alleen.

Rex woont momenteel samen met Pom. Ze vinden het prima samen maar hebben geen innige band dus zijn ze beiden op zoek naar een nieuwe eigenaar. Als kitten is Rex bij zijn huidige eigenaar gekomen. Hij eet graag kattenbrokjes en af en toe een beetje vlees en is ook gek op kattensnoepjes.

Rex is een kater die veel buiten is en binnen op zichzelf is maar menselijk gezelschap wel op prijs stelt. Hij bepaalt dan zelf wel wanneer. Samen buiten eten vindt hij wel heel gezellig. Dan gaat Rex ondertussen lekker in de tuin spelen.

Rex speelt graag met poezenspeeltjes zoals veertjes en balletjes. Hij heeft deze speelmomenten ook echt nodig om zijn energie kwijt te kunnen.
Rex is niet gewend aan kinderen en honden. Als er kinderen op bezoek komen zoekt hij zijn rust buiten op. Met oudere kinderen die dieren gewend kan hij vast wel leren omgaan.

We zoeken voor Rex een huisje waar hij (na gewenning) ook lekker naar buiten kan en waar hij weer de aandacht en speelmomenten krijgt die hij verdient.
Een baasje dat het leuk vindt om hem aandacht te geven, met hem te spelen en waar hij zijn eigen gangetje kan en mag gaan.

Rex is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Hij verblijft nu bij zijn eigenaar in West-Friesland (Noord Holland)

Denkt u Rex een fijn nieuw huis te kunnen bieden?
Stuurt u dan een mailtje naar astrid@herplaatsing4everhome.nl