Dáár ben ik weer!
Nog steeds op zoek naar een relaxed baasje die wel van een pittige kater houdt.

Mijn naam is Simba
Ras : Europese korthaar
Geslacht: Kater, gecastreerd
Geboren: 24-08-2016
Kan met andere honden: nee
Kan met kleine kinderen : nee
Kan met andere katten: nee

Eerder deden wij een oproep waarbij misschien de nadruk te veel gericht was op de mindere trekjes van Simba. Toch heeft Simba zeker ook leuke kanten.

Zo kan de dochter uit het gezin hem zonder problemen oppakken.
Simba toont als hij alleen in huis is, aanhankelijkheid door gezellig bij je te komen zitten, ook op schoot, en lekker te spinnen.
Ook speelt hij graag met draadjes, touwtjes en een balletje. Als de volwassen zoon thuis is slaapt Simba bij hem op bed aan het voeteneind.
Hij gaat graag naar buiten, alhoewel de baasjes ook denken dat als hij het rijk alleen heeft binnen dat het geen must is.

Zijn verhaal:
Simba is een prachtige 6,5 jarige gecastreerde kater die al een tijd niet met de andere 2 katten in het gezin overweg kan.
Hij kwam als 4 mnd oude kitten in het gezin bij de andere 2 katten nadat hij ooit gevonden was. In het begin ging het nog wel, maar naar mate hij ouder werd, volwassen, werden de gevechten frequenter.
Er is veel intimidatie onderling met meppen en grommen, ze verwonden elkaar echter niet. Het gevolg hiervan is dat de eenogige oudere kater momenteel aan het zwerven is en niet graag meer thuiskomt. Simba blijft altijd in de buurt en zwerft niet ver.
Volgens de baasjes is Simba erg dominant en constant alert als de anderen in de buurt zijn. Ook gezamenlijk eten kan niet omdat Simba zijn voedsel erg verdedigt.
Omdat dit veel stress en frustratie geeft onderling, kan Simba ook nog wel eens uitvallen en er zijn wat bijtincidenten geweest richting de baasjes.

Wat zoeken wij voor Simba?
• Liefst mensen met ervaring met katten, die met geduld en kalmte Simba weer op weg willen helpen om zijn plek te vinden.
• Waar hij niet hoeft te strijden met andere katten
• Waar hij rust kan vinden zonder andere honden en kinderen.

Simba woont in Driebergen.
Denkt u Simba een fijne plek te kunnen bieden?
Stuur dan een mail naar hetty@herplaatsing4everhome.nl