herplaatsing4everhome

 

De drie van Slootdorp

Ras: Europese korthaar (HTK)
Geslacht: katers
Geboortedatum: 08-06-2023
Kan met andere katten: ja
Kan met honden: onbekend
Kan met kinderen: vanaf 5 jaar

Maak kennis met Bonnie, Bennie en Bibie. Drie lieve katers met geschatte geboortedatum 8 juni 2023. Samen met hun moeder zijn ze opgegroeid in het Noord Hollandse Slootdorp, maar nu is het toch echt tijd voor hun eigen personeel. Ze zijn op zoek naar een rustig huishouden, waar ze graag wat leven in de brouwerij willen brengen! Samen herplaatsen is geen harde eis, maar het mag natuurlijk wel. Dus bent u op zoek naar één, twee of zelfs drie kittens? Lees dan vooral verder.

Bonnie is lief, sociaal en energiek. Je herkent Bonnie aan zijn witte borst en één volledig witte voorpoot. Hij houdt ervan om geaaid te worden en zoekt ook echt contact met je. Bonnie is altijd op ontdekkingsreis en voor een stoeipartij met broertje Bennie draait hij zijn pootje niet om.

Ook Bennie is erg lief en energiek. Je herkent hem aan zijn witte borst en witte sokjes aan zijn voorpoten. Als je Bennie net ontmoet, zal je merken dat hij wat afwachtender is dan Bonnie. Toch win je zijn hart al snel met een leuk speeltje of een lekker hapje eten. Hij vindt het geweldig om samen met Bonnie te ravotten. Zoek je twee katten die het samen goed kunnen vinden en elkaar vermaken? Dan zijn Bonnie en Bennie een gouden duo.

Bibie is een rustige, zachtaardige kater. Je herkent Bibie aan het witte stipje op zijn neus. Waar Bonnie en Bennie druk samen stoeien, kijkt Bibie liever van een afstandje toe. Af en toe de gekke 5 minuten is voor Bibie meer dan zat. Bibie kan er er van genieten om geaaid te worden, maar heeft wel wat meer tijd nodig om zijn plekje te vinden.

Alle drie maken zij keurig gebruik van de kattenbak en kunnen ze prima even alleen thuis blijven.
De omgang met andere katten is geen enkel probleem. De omgang met honden of andere dieren is niet bekend. 31 oktober jl. zijn ze alledrie gecastreerd, gechipt en behandeld tegen wormen, teken en vlooien. Vanaf 19 december mogen ze dus pas naar buiten. Dat zou een mooie gewenningsperiode bij een nieuwe eigenaar zijn…….

Bonnie, Bennie en Bibie wonen op dit moment in Slootdorp, Noord Holland. Zie jij het al helemaal zitten om het nieuwe personeel te worden van één of meer van deze lieve katers? Stuur dan snel een mail naar marijke@herplaatsing4everhome.nl