Spooky

–TER ADOPTIE–
Naam: Spooky
Geslacht: kater (gecastreerd)
Geboortedatum: 17-04-2017

Spooky, superlieve knuffelkater.
4 jaar is deze mooie grote blauwgrijze lieve kater.
Gek op aandacht en dat deelt hij liever niet. Hoewel hij redelijk goed overweg kan met de hond en de katten in het gezin, voelt hij zich toch wat gestrest.
Spooky gaat er daarom vaak op uit en kan het niet laten om alle bewoners in de wijk een bezoekje te brengen, hij nestelt zich dan soms met plezier bij de buren op de bank.
Wat is het probleem zou je zeggen?
Tijdens zijn bezoekjes eet Spooky mee met de buurkatten en dat is nou net niet de bedoeling, hij heeft namelijk zijn eigen voeding: RC Urinary.
Gewoon verkrijgbaar bij de dierenwinkel of via internet.

Als kitten is deze lieve kanjer bij zijn huidige eigenaren gekomen.
Een tijdje geleden werden er plasjes ontdekt, er volgde daarom een bezoekje aan de dierenarts. Na een urinecheck bleek Spooky last te hebben van blaasgruis.
Met de juiste voeding (dus niet mee eten bij de buren) en minder stress (een huisje voor zich alleen) is dit prima onder controle te krijgen.
Na overleg met de dierenarts is in het belang van Spooky de moeilijke keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een fijn, relaxt en rustig nieuw plekje.

Spooky is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.
De huidige eigenaren gunnen hem een plek waar hij volop de aandacht krijgt die hij zo verdient, Met kinderen kan Spooky het prima vinden, hoe meer aandacht hoe beter.
Hij is graag even buiten, maar komt zijn aanwezigheid ook weer even melden met zijn vriendelijke miauw. Als cadeautje komt hij je soms een muisje brengen, om vervolgens te wachten op een aai over zijn vriendelijke kattenkopje.
Na de gewenningsperiode wil Spooky op zijn nieuwe plekje ook graag af en toe lekker naar buiten kunnen.
Natuurlijk zal hij moeten wennen in zijn nieuwe omgeving, het is goed om daarbij de ruimte bij zijn nieuwe 4EverHome eerst te beperken.

Wat zoeken wij voor lieve aanhankelijke Spooky?
Een rustige omgeving, een gezellig huisje zonder andere huisdieren en jonge kinderen. Waar hij na de gewenningsperiode wel naar buiten kan.
Een baasje die het leuk vindt om hem aandacht te geven, met hem te spelen en waar hij zijn eigen gangetje kan en mag gaan.
Aandacht, liefde en begrip dat Spooky tijd nodig zal hebben om te wennen.

Ons werkgebied is Nederland.
Spooky verblijft op dit moment nog bij zijn huidige eigenaar in de omgeving Bunschoten-Spakenburg.
Denkt u Spooky een fijn huis te kunnen bieden of heeft u nog vragen stuurt u dan een mail naar info@herplaatsing4everhome.nl