Ter adoptie:

Naam: Pluk
Geslacht: poes (gesteriliseerd)
Geboortedatum: 1 mei 2014


Dit is Pluk!
Pluk is een lieve, eigenwijze poes van bijna 7 jaar.

Ze heeft het altijd erg naar haar zin gehad bij haar huidige baasje maar sinds 2 jaar is de situatie zodanig veranderd dat Pluk helemaal niet meer op haar gemak is.
Haar baasje heeft er van alles aan gedaan maar het is helaas niet gelukt. Pluk heeft het gewoon niet op kinderen. Daar krijgt ze stress van!

Pluk vind het heerlijk om te knuffelen en te kroelen of lekker op schoot of op de bank liggen. Uiteraard bepaald Pluk wel zelf wanneer het hier tijd voor is.
Ze houdt ook van regelmatig even naar buiten gaan. Ze is een kattenluikje gewend en maakt daardoor nu niet meer gebruik van de kattenbak.

Pluk heeft blaasgruis gehad en heeft daarvoor nu speciale brokken (Royal Canin urinary). Hier doet ze het prima op en het is dus ook een vereiste dat ze deze brokken blijft krijgen. Af en toe krijgt ze ook wat nat voer van Royal Canin urinary.

Pluk is op zoek naar een rustig huishouden met een fijn, gezellig baasje zonder kinderen en andere huisdieren. Ze is toe aan een rustige, relaxte omgeving waar ze het middelpunt mag zijn.

Pluk is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Ze verblijft nu nog bij haar eigenaar in de kop van Noord Holland.

Denkt u Pluk een fijn nieuw huis te kunnen bieden?
Stuurt u dan een mailtje naar info@herplaatsing4everhome.nl