–TER ADOPTIE–


Naam: Tijger & Saar
Geslacht: Kater (gecastreerd) en poes (gesteriliseerd)
Geboortedatum: 01-03-2019
Kan met honden: nee
Kan met katten: nee
Kan met kinderen: nee

Dit zijn Tijger & Saar. Een heerlijk stel van 2 jaar oud.
Het zijn aanhankelijke knuffelkonten maar de combinatie met de (kleine) kinderen in het gezin is niet ideaal. Ze komen pas echt tot rust als de kinderen er niet zijn of op bed liggen.
Met pijn in hun hart hebben de huidige eigenaren dan ook besloten om in het belang van Tijger en Saar op zoek te gaan naar een rustig huishouden.

Tijger is een goedzak en dol op eten! Eten op het aanrecht heeft een enorme aantrekkingskracht op hem dus dat is even een aandachtspuntje. Op schoot liggen vind hij heerlijk, speelt graag even buiten of wandelt gezellig mee.
Saar is wat banger aangelegd en blijft in nieuwe situaties graag in de buurt van haar broer.
Zodra ze op haar gemak is komt ze wel graag op schoot. Ze gaat wel naar buiten maar alleen als het mooi weer is. Heerlijk in het zonnetje een beetje luieren in de tuin.

Tijger & Saar willen graag samen blijven wonen. Ze zijn op zoek naar een gezellig en ontspannen huishouden zonder kinderen, iemand die er van houdt om ze te aaien en aandacht te geven.
Beide keurig zindelijk en gezond. Tijger heeft wel last van een traanoog. Dit is goed onder controle te houden door jaarlijks te vaccineren waardoor de weerstand hoog blijft.

Tijger & Saar zijn beide geholpen, gechipt, gevaccineerd en recentelijk preventief behandeld tegen wormen en vlooien.
Ze verblijven nu nog bij hun eigenaar in de kop van Noord Holland.

Denkt u Tijger & Saar een fijn nieuw huis te kunnen bieden?
Stuurt u dan een mailtje naar astrid@herplaatsing4everhome.nl