Rambo en Nora zijn samen op zoek naar hun 4EverHome!

Rambo komt van een kinderboerderij af waar hij helaas geen match had met de dames.
Daarom heeft hij een tijdje in de opvang gezeten bij een vrijwilligster van de kinderboerderij en na de mislukte koppeling heeft zij besloten om hem tijdelijk in huis te nemen omdat hij haar hart had gestolen met zijn unieke karakter.
De vrijwilligster heeft een vriendinnetje voor hem erbij gezocht en na wat mislukte koppelpogingen was er een match met Nora.

Rambo en Nora, een superleuk koppel.
En eigenlijk hebben ze het prima voor elkaar, rondrennen in de tuin en een mooie ruime ren/hok. Maar helaas kunnen ze niet bij hun huidige eigenaren blijven omdat zij een hele lange reis gaan maken.

Rambo houdt van knuffels, maar hij heeft liever niet dat je aan zijn voerbakje komt, logisch toch als je aan het eten bent. Alles is eten voor hem, belangrijk om in de gaten te houden met met bepaalde planten. Ook qua groenten en fruit eet hij alles! Nora is iets kieskeuriger.

Rambo houdt van luieren en kan er echt voor gaan liggen als je hem aait, maar hij vindt het niet leuk om opgepakt te worden. Hij is heel aanhankelijk en zal (bijna) altijd naar je toe komen als je hem op gaat zoeken. Nora is wat schuwer en laat zich niet makkelijk aaien en oppakken. Als ze je vertrouwt, dan laat ze zich aaien als ze aan het eten is. En als ze weet dat je wat lekkers hebt, komt ze ook naar je toe.

Rambo & Nora zijn beiden ongeveer 2 jaar oud.
Zijn beiden gecastreerd en gevaccineerd.
Zij wonen op dit moment in de omgeving Roermond.

Wie heeft er een fijn plekje met voldoende ruimte en aandacht ?
Wij horen het graag !!
info@herplaatsing4everhome.nl
Kijkt u voor meer informatie over de verzorging van konijnen ook eens op de pagina van de LICG:
https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/konijn/