herplaatsing4everhome

Naam: Saz en Moira
Ras: Kleine konijnen (1,7 tot 3 kg)
Geslacht: Ram (gecastreerd) en Voedster
Geboortedatum: onbekend, ze zijn geboren in 2019

Saz en Moira zoeken samen een nieuw huis waar ze volop aandacht en ruimte krijgen. Saz (het licht gekleurde konijn) is het mannetje. Hij vindt het leuk om geaaid te worden en oppakken is ook geen probleem. Hij komt dan lekker met z’n pootjes tegen je borst aan met je knuffelen. Moira is wat angstiger. Aaien vindt ze prima, maar ze vindt het niet fijn om opgepakt te worden. Ze bijt niet, maar kan wel even haar tanden tegen je vinger plaatsen, zodat je weet dat ze het er niet mee eens is.

Dit duo is sinds 2019 bij hun huidige eigenaar en ze kunnen het goed vinden samen. Het is dan ook de bedoeling dat ze samen geplaatst worden. In hun huidige woning – zonder tuin – is weinig gelegenheid om los te lopen. De katten van de eigenaar zien de konijnen als prooi, dus een ontspannen wandelingetje door de woonkamer zit er voor deze konijntjes helaas niet in.

Wij zoeken voor Moira en Saz dus een nieuwe baas die voldoende ruimte en aandacht voor ze heeft. Op dit moment verblijven ze nog bij de huidige eigenaar in de omgeving Boxtel.
Saz en Moira zijn gezond en Saz is gecastreerd.
Ze zijn echt een setje en zijn daarom samen op zoek naar een fijne plek.
Ze worden alleen samen geplaatst!
Wie heeft er een fijn plekje met voldoende ruimte en aandacht voor dit leuke, lieve duo?
Wij ontvangen dan graag een mailtje op mariette@herplaatsing4everhome.nl.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial