herplaatsing4everhome

Gastgezin

Gastgezinnen

Soms kan een dier niet langer bij zijn vorige eigenaar blijven en moet er direct opvang geboden worden. In dat geval maken wij gebruik van één van onze gastgezinnen. De gastgezinnen laten de huisdieren wennen aan een nieuw leven buiten de voor hen bekende omgeving. Op deze manier kan gecontroleerd worden omgegaan met onzekerheid en angst. De dieren worden indien nodig zindelijk gemaakt en ten behoeve van een optimale match wordt een karakter beoordeling gemaakt.

Herplaatsing 4EverHome ziet gastgezinnen als één van de belangrijkste schakels in een succesvol herplaatsingstraject. Daarom verlenen wij elke vorm van denkbare ondersteuning aan de gastgezinnen, zodat zij optimaal en met veel plezier kunnen functioneren.

Gastgezin van honden of katten willen zijn is geen vanzelfsprekendheid. Daarom gaan wij uitgebreid in gesprek met elkaar om de wederzijdse wensen en behoeften goed in beeld te brengen. Wij gebruiken daarvoor een vragenlijst, doen een huisbezoek en laten je kennismaken met reeds aangesloten gastgezinnen. Als deze bevindingen wederzijds positief zijn, maken wij verdere afspraken, zoals vergoeding van kosten en kijken wij samen wat je eventueel nodig hebt om een huisdier op te kunnen vangen. Als gastgezin mag je ervan uitgaan dat je namelijk zelf geen kosten hoeft te maken.

Onze gastgezinnen werken intensief samen. Er is periodiek overleg en er wordt door de organisatie geïnvesteerd in begeleiding, kennis en kunde. Je staat er dus niet alleen voor.

Wil je gastgezin worden en zo een steentje bijdragen? Stuur dan een e-mail naar marijke@herplaatsing4everhome.nl.
Wij maken heel graag kennis met je.

Herplaatsing 4EverHome is een project van Stichting Realisatie Dierenwelzijn Projecten (SRDP)
De Heijbloem 34, 5673 PJ Nuenen
KvK 68033524
BTW 857273796B01
NL67 ABNA 0580 662500

Herplaatsing4EverHome
Boefje Herplaatsing4everhome
Herplaatsing 4everhome
Lexi herplaatsing3everhome
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial