herplaatsing4everhome

Word vrijwilliger

Word ook vrijwilliger

Wist je dat onze organisatie voor 100% uit vrijwilligers bestaat? Wij komen graag in contact met mensen die zich in willen zetten voor het vinden van een nieuw thuis voor dieren. Deze inzet vraagt om bevlogenheid, flexibiliteit, vrije tijd en de wil om samen met anderen de klus te klaren. 

Vrijwilligerswerk is niet alleen belangrijk, het is ook leuk om te doen. Zeker als je mee kunt werken aan het verbeteren van het welzijn van dieren! Hoewel onbetaald, biedt het vervullen van een functie bij Herplaatsing 4EverHome de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je doet kennis op, ontmoet verschillende mensen en maakt deel uit van een hechte groep.

Als organisatie doen wij ons uiterste best om je zo goed mogelijk voor te bereiden en te informeren over de inhoud van je functie. Wij investeren in opleiding en begeleiding en zijn open en transparant over je rol in het geheel. 

Vrijwilligerswerk is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Om de wederzijdse intenties en afspraken te bevestigen maken wij daarom gebruik van een vrijwilligersovereenkomst.

Wil je meer weten over de mogelijkheden?
Mail Marijke via marijke@herplaatsing4everhome.nl

Graag komen wij in contact met:

Gastgezinnen

De gastgezinnen vormen de basis van onze opvang en plaatsing van honden en katten. Zij vangen gedurende enige tijd de huisdieren op waarvoor nog geen 4EverHome is gevonden. 

Huisbezoekers

Als huisbezoeker kom je bij potentiële gastgezinnen en adoptanten van de honden of katten thuis. Je inventariseert de motivatie, ervaring, leefomstandigheden, wensen en mogelijkheden. 

Bestuursleden

We komen graag in contact met mensen die enige bestuurlijke ervaring hebben in een dierenwelzijn bevorderende organisatie.

Doneren

Draagt u deze dieren in nood een warm hart toe en heeft u ruimte om te doneren?
Een donatie in geld of goederen is meer dan welkom!

Herplaatsing 4EverHome is een project van Stichting Realisatie Dierenwelzijn Projecten (SRDP)
De Heijbloem 34, 5673 PJ Nuenen
KvK 68033524
BTW 857273796B01
NL67 ABNA 0580 662500

Herplaatsing4EverHome
Boefje Herplaatsing4everhome
Herplaatsing 4everhome
Lexi herplaatsing3everhome
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial